Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Να μην βάλουμε φωτιά

Fire Flames 9Αύριο Μεγάλη Πέμπτη, όπως και στην περσινή ποδοσφαιρική σεζόν, έχουμε μια πρώτης τάξης ευκαιρία, για να τελειώσουμε μια και καλή την υπόθεση τίτλος. Σκοπός μας είναι να πάμε στο Τσιρειο αυτή την φορά και να μην βάλουμε ξανά φωτιά στο πρωτάθλημα. Αυτή την φορά πρέπει να πάμε για να το τελειώσουμε μια και καλή και να συγκεντρωθούμε στην κατάκτηση του Double. Δεν χρειαζεται να κάνουμε και πολλά πράγματα, γιατί είναι αυτοί είναι που καίγονται για βαθμούς και όχι εμείς. Εμείς πρέπει να τους ‘κτυπήσουμε’ την κατάλληλη στιγμή και να τους αποτελειώσουμε.

Είναι γεγονός ότι παιχνίδι με παιχνίδι οι τραυματισμοί αυξάνονται, βλέπε Μερκη και Εμπρεσιλιο και αυτό κάνει την δουλειά του προπονητή μας πολύ πιο δύσκολη. Καλείτε όμως, να βρει της λύσεις μέσα από το μεγάλο ρόστερ που έχουμε για να πάρει το ζητούμενο που είναι η νίκη, αλλά στην έσχατη περίπτωση την ισοπαλία. Δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι θα επιστρέψουμε ξανά από την Λεμεσό με ήττα και να ξαναζωντανέψουμε τον κάθε ‘πεθαμένο’. Πρέπει την Μεγάλη Πέμπτη, που είναι η ταφή του Κυρίου, να βάλουμε και εμείς ‘ταφόπλακα’ στα όνειρα του κάθε ονειροπόλου πικραμένου, που στον ύπνο τους βλέπουν πρωταθλήματα.

Χρειάζεται από τους ποδοσφαιριστές μας, που θα κλειθούν να αγωνιστούν, να δώσουν τα άπαντα των δυνάμεων τους, να υπερβάλουν εαυτούς, να νικήσουν την μεγάλη τους κούραση, για να πάρουμε το τρίποντο και να πάνε σπίτι τους να Πασχάσουν με τις οικογένειες τους και να ξεκουραστούν. Αυτός πρέπει να είναι ο μοναδικός μας στόχος και τίποτα άλλο.

Δυστυχώς η ζωή στο ΑΠΟΕΛ είναι πάρα πολύ πιεστική και πρέπει να έχουν γερά νευρά για να μπορούν να αντέξουν αυτή την μεγάλη πίεση που έχει η ομάδα μας. Γι’ αυτό αρκετοί ποδοσφαιριστές, έρχονται στον Αρχάγγελο και φεύγουν άπρακτοι, γιατί δεν μπορούν να προσαρμοστούν στις υψηλές εντάσεις που απαιτεί η ομάδα μας.

Τα 1300 εισιτήρια που μας έχουν δώσει είναι πάρα πολύ λίγα για να καλύψουν τις ανάγκες του μεγάλου κόσμου του ΑΠΟΕΛ, αλλά δυστυχώς οι ‘φυγάδες’ φοβούνται, ότι εάν μας δώσουν ολόκληρη την κερκίδα θα είμαστε περισσότεροι από αυτούς και δεν μπορούν να αντέξουν αυτή την ντροπή. Η ομάδα απομίμηση θα μας παίξει με τον ίδιο σκληρό τρόπο που μας έπαιξαν την προηγούμενη φορά, γιατί εάν αγωνιστούν στα ίσια μαζί μας, το ξέρουν ότι δεν μπορούν να μας νικήσουν. Έτσι και αλλιώς, τόση εν η μάππα τους.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE

Υ.Γ. Σωφρονάκη, κάνε καλή προπόνηση στα Ball Boys!!!

Hitman

Like
Share
Tweet