Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Να πεισμώσουμε περισσότερο

Υπάρχουν ακόμη 8 παιχνίδια, 8 τελικοί πριν το τέλος τους φετινού πρωταθλήματος και η ομάδα μας ισόβαθμη με την ομάδα των λοατ στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο τελευταίο μας παιχνίδι, με τους τραβεστί της μαντούπολης, μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση, χάσαμε δυο πολύτιμους βαθμούς και την μοναξιά της κορυφής. Την ερχόμενη Κυριακή, μας δίνετε μίας πρώτης τάξης ευκαιρία, στην πόλη των gay να ξαναπάρουμε κεφάλι στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Με νίκη, θα ανέβουμε ξανά στην πρώτη θέση και θα έχουμε υπερ. μας το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας. Οι ποδοσφαιριστές μας, πρέπει να πεισμώσουν ακόμη περισσότερο εάν θέλουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Όλα εξαρτούνται από τα δικά τους πόδια και μόνο. Την τύχη μας την κρατάμε στα δικα μας χεριά και δεν πρέπει να την χάσουμε. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα, απεναντίας, αυτούς τρέμουν τα πόδια τους, λόγο και του φύλου τους, και απλός εμείς πρέπει να τους τα ‘κόψουμε’ μια και καλή.

Το έχουμε ξανά κάνει φέτος και θα το ξανακάνουμε. Το μόνο που χρειάζεται, είναι πίστη στην ομάδα μας και στους ποδοσφαιριστές μας και τίποτα περισσότερο. Έχουμε την καλύτερη ομάδα, έχουμε περισσότερη ποιότητα , έχουμε το μέταλλο που πρωταθλητή και δεν φοβόμαστε κανένα. Είμαστε οι μόνιμοι πρωταθλητές και έτσι θα παραμείνουμε.

Με πείσμα και τσαμπουκά θα πάρουμε το ζητούμενο που δεν είναι άλλο από τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και να επιστρέψουμε πίσω στην Λευκωσία. Οι ποδοσφαιριστές μας, χρειάζονται την συμπαράσταση όλων μας και την στήριξη μας.

Να σταματήσουμε να μουρμουρούμε και να είμαστε αχάριστοι και να κάνουμε ακριβός το αντίθετο. Στήριξη και μόνο στήριξη όπως λεμέ ΑΠΟΕΛ και ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ, γιατί κάποια συνθήματα έχουν χαθεί από το γήπεδο από τον καιρό που σταματήσαν να έρχονται οι οργανωμένοι μας και έμεινε μόνο η μουρμούρα που είναι καταστροφική για την ομάδα μας,.

Πάμε για την νίκη, πάμε ΜΟΝΟ για το ΑΠΟΕΛ και όσοι πιστοί προσέλθετε για να βοηθήσουμε όλοι μαζί για να γράψουμε Ι6ΤΟΡΙΑ.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet