Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Να προσγειωθούμε, για να απογειωθούμε

takeoffΤην ερχόμενη Τέταρτη 23/08/2017, η ομάδα μας, θα πάει στην Τσεχία για αν δώσει το 2ο παιχνίδι του 4ου προκριματικού γύρου του Champions League, ενάντια στην Σλάβια. Σίγουρα το 2-0 του 1ου παιχνιδιού μας, μας δίνει ένα σοβαρό προβάδισμα, αλλά όχι την πρόκριση. Για να πάρουμε την πρόκριση, θα πρέπει να ιδρώσουμε πάρα πολύ και να σφίξουμε τα δόντια μας, για να κρατήσουμε το υπερ. μας αποτέλεσμα. Το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο, όπως πάρα πολλοί από εμάς νομίζουν. Θα πρέπει, όλοι μας, να προσγειωθούμε, να κάτσουμε την ‘μάππα χαμέ’, και να σοβαρευτούμε, εάν θέλουμε να απογειωθούμε.

Τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά, στο πόσο εύκολα, μπορεί να σε τιμωρήσει η μπάλα, όταν θέλει. Βλέποντας και τα ψεσινά αποτελέσματα, θα καταλάβουμε όλοι μας, το τι τιμωρός μπορεί να γίνει η μπάλα. Βλέπε ΠΑΟ vs Μπιλπαο 2-3 ενώ το σκορ ήταν 2-0. Βλέπε Βικτόρια vs Αεκ 3-1 ενώ το σκορ ήταν 0-1. Μπορούμε να πούμε και για το δικό μας παιχνίδι με την Σλαβια, που στα πρώτα 10 λεπτά προηγούμασταν με 2-0. Δεν πρέπει να πάθουμε Black Out, γιατί η μπάλα θα μας τιμωρήσει. Δεν θέλουμε να αναφερθούμε στο παιχνίδι μας,  Μπατε vs ΑΠΟΕΛ, γιατί αυτό ήταν πριν από χρόνια, όταν η ομάδα μας, δεν είχε καθόλου Ευρωπαϊκές εμπειρίες.

Να προσγειωθούμε όλοι, και να βλέπουμε τον επαναληπτικό, σαν να τέλειωσε το 1ο παιχνίδι μεταξύ μας 0-0. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να συγκεντρωθούμε, και να βγάλουμε αστείρευτη, δίψα για πρόκριση. Ο προπονητής μας, κ. Δώνης, ξέρει και γνωρίζει τις παγίδες που κρύβει αυτός ο επαναληπτικός αγώνας, και θα έχει τους ποδοσφαιριστές μας στην τσίτα!!!

Οι ποδοσφαιριστές μας, θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι 100%, εάν θέλουν να αγωνιστούν στο όνειρο των ομίλων του Champions League. Θα πρέπει να καταθέσουν ψυχή και πάθος, για να πάρουμε την πολυπόθητη πρόκριση μέσα στο Aden Arena, στην Πράγα, που είναι μια έδρα δυνατή, σαν τον Γ.Σ.Π.

Προσγειωνόμαστε όλοι στο έδαφος, για να είμαστε έτοιμοι να απογειωθούμε στα αστέρια του ουρανού και του Champions League.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Hitman

Like
Share
Tweet