Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Nα το ξανακάνει!

efraim_20140922Μετά το χατ τρίκ που πέτυχε με την Εθνική, ήρθε και το ένα και μοναδικό γκόλ του Εφραίμ, που καίει ακόμα, ενάντια στην παλία του ομάδα στο περασμένο ντέρμπυ της Κυριακής. Το πρώτο γκόλ του Γιώργου με την ΑΠΟΕΛίστικη φανέλα και αυτό το γκόλ εντομεταξύ, ήταν το πρώτο γκόλ εδώ και αρκετά χρόνια που πετυχαίνει σε οποιοδήποτε αγώνα ο οποίος κρίθηκε τελικά στο ΕΝΑ γκόλ! Αυτό και αν είναι στατιστικό να σημειώνεις! Επίσης αυτό το γκόλ σίγουρα έφερε χαμόλεγα στον ίδιο τον παίκτη αλλά και στην ομάδα και τους οπαδούς μας…

Παιχνίδι με παιχνίδι ο παίκτης στροφάρει και απο τον καιρό που ήρθε στην ομάδα μας παρουσιάζεται καλύτερος αγώνα με αγώνα. Φαίνεται οτι θέλει να αγωνίζεται και προσπαθεί να δίνει τον καλύτερο του εαυτό. Νιώθουμε και εμείς σαν οπαδοί οτι ο παίκτης είναι ευχαριστημένος και χαρούμενος που βρίσκεται στον Αρχάγγελο. Δεν είναι τυχαίο που είναι στην ομάδα μας πάντως. Πιστεύουμε στον ίδιο και στις ικανότητες του!

Εμείς σαν οπαδοί εκτιμούμε και σεβόμαστε εκείνους που αξίζει να εκτιμούμε και να σεβόμαστε. Κερδίζει αυτά τα ιδανικά ο Εφραίμ απο τους οπαδούς μας πάντως. Ήρθε απο τα χαμηλά στα ψηλά, απο τα αλώνια στα σαλόνια και φαίνεται να έμπηκε στο κλίμα πολύ εύκολα. Εμείς περιμένουμε και καλύτερα απο τον ίδιο. Βρίσκεται στον σωστό δρόμο και προς το παρόν ανταποκρίνεται καλά,σίγουρα όμως έχει πολύ περισσότερα να δώσει. Ανεβαίνει σιγά σιγά και αυτό είναι θετικό!

Πάντα να θυμάσε Γιώργο οτι ο ΑΠΟΕΛίστας στοχεύει ψηλά γιατί εκεί αξίζει να είμαστε! Όποιος ακολουθήσει…καλώς!

Θα περιμένουμε να τον δούμε στον αγώνα με την ανόρθωση! Θα περιμένουμε επίσης και γκόλ του! Ας το ξανακάνει όπως το έκανε την Κυριακή με την χομονοια! Ξέρουμε και πιστεύουμε οτι μπόρει!

Αισιόδοξος ΑΠΟΕΛίστας

ΥΓ: Το χαμόγελο του στην φώτο λέει πολλά!

Like
Share
Tweet