Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Να βοηθήσουμε το Σωματείο μας

apoel-simΟ ΑΠΟΕΛ δεν είναι μόνο οι τεράστιες επιτυχίες της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Ο ΑΠΟΕΛ, δεν έχει μόνο μια ποδοσφαιρική ομάδα.  Ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει πάρα πολλά άλλα αθλήματα και έχει πάρα πολλούς αθλητές, που αγωνίζονται με το τιμημένο έμβλημα του ΑΠΟΕΛ στο στήθος και προσπαθούν να μας κάνουν περηφανούς. Ολοι αυτοί οι μικροί και μεγάλοι αθλητές του ΑΠΟΕΛ, της καλαθόσφαιρας, της πετοσφαιρας, του φούτσαλ, της ποδηλασίας, της κολύμβησης/πόλο, τους δρομείς μας, τις επιτραπέζιας αντισφαίρισης, της σκοποβολής, κ.α.  όλα αυτά τα παιδιά χρειάζονται την δική μας στήριξη. Χρειάζονται την προσωπική και οικονομική μας στηρίξη.

Η φετινή χρόνια για τα τμήματα του σωματείου μας, δεν ήταν και τόσο καλή. Δεν πήραμε κανένα τρόπαιο στα ‘γνωστά’ αθλήματα. Οι λόγοι είναι αρκετοί, άλλα εμάς τους απλούς και αγνούς ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ δεν μας αφορούν. Εκείνο που μας αφορά, είναι να βλέπουμε το ΑΠΟΕΛ μας σε όλα τα αθλήματα να διαπρέπει, ανεξάρτητος τμήματος. Εμείς οι απλοί και αγνοί ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, πρέπει να βοηθήσουμε όσο μπορούμε στην ενδυνάμωση όλων τον αθλητικών τμημάτων του ένδοξου σωματείου μας.

Ο ΑΠΟΕΛ για εμάς, είναι ένα και δεν ξεχωρίζουμε Σωματείο και Εταιρεία. Αυτά είναι για νομικούς σκοπούς και μόνο. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Οι πρόεδροι και τα συμβούλια του εκάστοτε Σωματείου και Εταιρείας, πρέπει να αλληλοβοηθούνται για το καλό ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του οικοδομήματος που λέγεται ΑΠΟΕΛ.

Εμείς σαν φίλαθλοι και οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, θέλουμε να δώσουμε κάποιες εισηγήσεις, προς τις διοικήση μας, για να μπορεί να βοηθηθεί οικονομικά το σωματείο μας. Το σωματείο μας, προσπάθησε και έκανε μια εκστρατεία για εγγραφή μελών, €50 οι μεγάλοι και €20 τα παιδιά, άλλα δυστυχώς δεν είχε την αναμενόμενη ανταπόκριση, γιατι οι περισσότεροι από εμάς, φυλάγουμε τα λεφτά μας, για να αγοράσουμε ποδοσφαιρικά εισιτήρια και να πάμε και κανένα ταξίδι στο εξωτερικό με την ποδοσφαιρική μας ομάδα.

Γνωρίζουμε όλοι μας ότι το 90+% των ΑΠΟΕΛΙΣΤΩΝ, είναι φίλαθλοι και οπαδοί του ποδοσφαιρικού τμήματος του σωματείου μας. Βλέπουμε ότι κάθε χρόνο, τα εισιτήρια διαρκείας του ποδοσφαίρου μας, είναι περισσότερα από 8,000+ και τα εισιτήρια αγώνος, με τα ευρωπαϊκά είναι περισσότερα από 150,000+.

Εμείς εισηγούμαστε, στην εταιρεία ΑΠΟΕΛ, να αύξησει τα κανονικα εισιτήρια διαρκείας μας, κατά €10, και €5 τα μαθητικά και τα παιδικά, και αυτά τα λεφτά να πηγαίνουν στο σωματείο μας σαν εισφορά. Επίσης από κάθε εισιτήριο αγώνα να δίνεται στο σωματείο μας, €1 από τα κανονικά και €0,50 από τα μαθητικά. Δεν νομίζουμε ότι θα έχει οποιοδήποτε αντίδραση ή αντίρρηση από κανένα ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ, γι’ αυτή την μικρή εισφορά που θα κάνουμε στο αγαπημένο μας σωματείο.

Με κάποιες απλές μαθηματικές πράξεις, το σωματείο μας, από αυτή την εισήγηση, θα πάρει περίπου €65,000 από τα εισιτήρια διαρκείας και €125,000 από τα εισιτήρια πρωταθλήματος, κυπέλλου και ευρωπαϊκών αγώνων, σύνολο €190,000. Είναι ένα πολύ μεγάλο σεβαστό ποσό για το σωματείο μας, που θα αντίστοιχει σε εγγραφή 3,800 μελών των €50.

Επίσης το Σωματείο μας, θα πρέπει να δώσει μια πολύχρονη άδεια στην Εταιρεία ΑΠΟΕΛ περίπου των 60 χρονών, για να μπορέσει να κάνει το ιδιόκτητο μας γήπεδο, που είναι ο διακαης πόθος των ΑΠΟΕΛΙΣΤΩΝ. Θα μπορεί επίσης, να έχει και άλλα οικονομικά οφέλη, όπως για παράδειγμα το 10% της κάθε διαφήμισης που έχει μέσα στο ιδιόκτητο μας γήπεδο, συν το χρονιαίο ενοικιαστήριο που θα έχει από το γήπεδο.

Υπάρχουν πάρα πολύ απλοί τρόποι που μπορεί να επωφεληθούν τα αθλητικά τμήματα του ΑΠΟΕΛ μας, μέσα από το δημοφιλέστερο άθλημα του Σωματίου μας, που είναι το ποδόσφαιρο. Το μυστικό αυτής της συνεργασίας, είναι τα δυο συμβούλια του Σωματείου και της Εταιρείας, να καθησουν και συζητήσουν εποικοδομητικά και να ξεπεραστούν οποιαδήποτε εμπόδια υπάρχουν για το καλό του οικοδομήματος του ΑΠΟΕΛ, προτού είναι αργά και καταρρεύσει.

Εμείς οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε σ ‘αυτό το σκοπό, φτάνει ο ΑΠΟΕΛ μας να είναι πάντα στα ψηλά και να κατακτά τρόπαια παντού.

Ο ΑΠΟΕΛ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΟΣ

Hitman

Like
Share
Tweet