Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νεκτάριε, είναι λάθος

Εδώ και λίγες μέρες βγήκε μια είδηση ότι ο αρχηγός της ομάδας, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, στην μεταγραφική περίοδο του Γεννάρη θα μετακομίσει στην ομάδα της Δόξας Κατωκοπιάς. Δεν γνωρίζω εάν ευσταθούν αυτές οι φήμες, αλλά οπού υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Σε μια γειτονιά ζούμε όλοι μας και τα νέα πάνε και έρχονται.

Προσωπικά ένα πράγμα έχω να πώ στον αρχηγό μας. Νεκτάριε! Μην κάνεις το ίδιο λάθος που έκανε ο προηγούμενος αρχηγός μας, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης και τώρα το μετανιώνει. Καμία άλλη ομάδα δεν μπορεί να σε γεμίσει ποδοσφαιρικά.

Μείνε μέχρι το τέλος της σεζόν στην ομάδα της καρδίας σου, που σ ‘αγαπάει και την αγαπάς και τέλειωσε την ποδοσφαιρική σου καριέρα σαν αρχηγός του πιο ένδοξου σωματείου του νησιού. Γίνε και εσύ, ένας Γιάννος Ιωάννου, ένας Νίκος Πατζιαράς, ένας Ανδρέας Στυλιανού, για να μπορείς να αντιπροσωπεύεις το ΑΠΟΕΛ στην υπόλοιπη σου ζωή.

Θα μπορείς να είσαι παρών σε όλες της εκδηλώσεις του ΑΠΟΕΛ και των ΑΠΟΕΛιστών για να μπορέσει και ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ να σε τιμήσει ακριβώς όπως σου αξίζει.

Μην χάσεις αυτή την μεγάλη ευκαιρία που σου δίνεται για ακόμη λίγα αγωνιστικά λεπτά που θα σου δώσει μια άλλη ομάδα. Δεν αξίζει. Τελείωσε την λαμπρή σου καριέρα όπως ξεκίνησες, με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ όταν ήσουν 5 χρονών. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που μπορείς να το συγκρίνεις.

Μεγάλε αρχηγέ, σκεψού καλά τι πας να κάνεις. Μην κάνεις το μεγαλύτερο λάθος της ποδοσφαιρικής σου καριέρας, γιατί θα το μετανιώσεις πικρά.

ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΜΕΙΝΕ

ΣΤΟ ΑΠΟΕΛ

Hitman

Like
Share
Tweet