Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νίκη για να ανεβούμε

Τα τελευταία δυο παιχνίδια η ομαδα μας, κέρδισε, και ειδικά στο τελευταίο μας παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα, είχαμε αρκετά καλή απόδοση με πολλά τρεξίματα. Ευχόμαστε αυτή να ήταν η αρχή για ένα πολύ καλό σερί.

Αυτή την Δευτερά, 07/12/2020 ώρα 19:00, η ομαδα μας θα αντιμετωπίσει στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου την Ομόνοια. Σίγουρα μια νίκη πάνω στην ‘πρώην αιωνία’ αντίπαλο μας, θα μας δώσει αρκετή χαρά και ικανοποίηση σε εμάς τους οπαδούς / φίλαθλους.

Για τον προπονητή μας και για τους ποδοσφαιριστές μας, θα είναι απλός μία νίκη, που μπορει να γίνει το ορόσημο για την ανοδική πορεία της ομάδας μας. Χρειαζόμαστε αυτή την νίκη, περισσότερο για λόγους ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης.

Η ομαδα μας, χρειάζεται μια δυνατή επιτυχία, για να στείλει το μήνυμα σε όλους τους υπόλοιπους ότι ΑΠΟΕΛ IS BACK και αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν.

Ο προπονητής μας, κ. ΜακΚαρθυ, μαζί με τους βοηθούς του, δουλεύουν καθημερινά στον Αρχάγγελο σε θέματα τακτικής και αυτοματισμών. Στο τελευταίο παιχνίδι είδαμε, ότι οι στημένες φάσης ήταν δουλεμένες από την προπόνηση.

Οι ποδοσφαιριστές μας, παρόλο που είχαν αγωνιστεί την Τετάρτη απέναντί στην Δόξα, στο παιχνίδι του Σάββατου με την Νέα Σαλαμίνα, είχαν αρκετά τρεξίματα και διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο. Αυτό λέει πάρα πολλά για το κλίμα που επικρατεί τώρα στον Αρχάγγελο.

Η ψυχολογία όλων είναι στα ύψη και μπορει να πάει ακόμη πιο ψηλά, εάν καταφέρουμε να κερδίσουμε την ομόνοιά στο επόμενο μας παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές μας, πρέπει όμως να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, για να αποδείξουν πρώτα στους εαυτούς τους και μετα στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, ότι αυτό που βλέπαμε τα προηγούμενα παιχνίδια ήταν μια κακή παρένθεση.

Ευχόμαστε ολόψυχα να κερδίσουμε το παιχνίδι και τότε όλα θα είναι αλλιώς.

 

ΝΙΚΗ ΓΙΑ 1926 ΛΟΓΟΥΣ

ΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΕΛ

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ

Hitman

Υ.Γ. Ευελπιστούμε να αλλαξει η ώρα παιχνιδιού για να καταφέρουμε να γιορτάσουμε την νίκη μας!!!!

Like
Share
Tweet