Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νίκη για να ξεκινήσουμε…

Σήμερα αγωνιζόμαστε με την Αλκή, σε ακόμη ένα παιχνίδι κεκλισμένων των θυρών και επιβάλετε να το κερδίσουμε, όπως όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Το γνωρίζουμε όλοι μας, πόσο ανιαρό είναι για την ομάδα μας, να αγωνίζεται σε άδειο γήπεδο, αλλά οι ποδοσφαιριστές μας καλούνται να βρουν τους τρόπους να πάρουν τους τρεις βαθμούς για να ξεκινήσουμε των μαραθώνιο των ντέρμπι που ακολουθούν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Με νίκη σήμερα η ομάδα μας, θα μπει για τα καλά στις πρώτες θέσης του βαθμολογικού πίνακα και οι αντίπαλοι μας, θα μας νιώσουν για τα καλά, ήδη άρχισαν και νιώθουν την πίεση και δεν την αντέχουν. Θα έχουμε παιχνίδια 2 φόρες την εβδομάδα μέχρι το τέλους του Γενάρη και όλα θα είναι ντέρμπι πρωταθλήματος. Από αυτά τα παιχνίδια θα δείξουμε από πιο μέταλλο είμαστε φτιαγμένοι και πόσο μπορούμε να ανταπεξέλθουμε της πίεσης του πρωταθλήματος.

Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και όλες οι ομάδες θα παλεύουν για τους δικούς τους λόγους. Να μην ξεχνάμε τους πάρα πολλούς τραυματισμούς που έχει η ομάδα μας και σ ’αυτά τα παιχνίδια θα είναι μεγάλες απώλειες.

Ευελπιστούμε ότι οι ποδοσφαιριστές που ενσωματώθηκαν ή θα ενσωματωθούν τώρα τον Γενάρη, συμπεριλαμβανομένου και τους Εφραιμ και Ιωάννου, θα μπορέσουν να ανταποκριθούν άμεσα στις ανάγκες της ομάδας μας. Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς, αλλά δεν πρέπει να πετάμε κανένα βαθμό γιατί στο τέλος όλοι αυτοί οι βαθμοί θα μετρήσουν μέχρι τον τελευταίο.

Πάμε για την νίκη σήμερα και τους τρεις βαθμούς και θα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι πως θα πρέπει η ομάδα μας να κερδίζει για να αναρρίχησή στην κορυφή και να μείνει εκεί μέχρι το τέλος και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE

Hitman

Like
Share
Tweet