Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νίκη = Δυναμική

Αύριο η ομάδας μας έχει μια δύσκολη εξόρμηση στην Πάφο με την τοπική ομάδα. Η ομάδα της Πάφου άρχισε να βρίσκει τα πόδια της, όπως και η δική μας. Είναι ένα παιχνίδι που κρύβει παγίδες και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πρέπει με πάση θυσία να αποφράσσουμε με τους τρεις βαθμούς. Τυχών νίκης, η ομάδα μας θα πάρει μια άλλη δυναμική. Θα πάρει τα πάνω της.

Οι ποδοσφαιριστές μας θα δώσουν το τρίτο τους παιχνίδι μέσα σε μια εβδομάδα και πρέπει να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις. Επιστρέφουν δειλά δειλά σχεδόν όλοι οι τραυματίες μας και ενσωματώνονται στην ομάδα. Αυτή την στιγμή μόνο ο Ενσούε είναι τραυματίας.

Ο κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμος, υπομονετικός και οπότε τον χρειαστεί ο προπονητής του, να μπει στο γήπεδο και δώσει το 100% της απόδοσης του. Γι’ αυτό οι ποδοσφαιριστές μας, Ντε Βινσεντι, Εφραίμ, Ρουέδα, Μιλάνοφ, Μηνάς κ.α. πρέπει να κάνουν υπομονή από την στιγμή που επανέρχονται από σοβαρούς τραυματισμούς. Θα έρθει και αυτούς η σειρά τους. Κανένας δεν περισσεύει σαυτό τον μεγάλο μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής μας προσπαθεί μέρα πάρα μέρα, να εμπεδώσει ένα νέο πλάνο στην ομάδα μας και χρειάζεται χρόνο αλλά και όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ετοιμοπόλεμους. Ξέρει και ο ίδιος ότι η ομάδα μας θέλει αρκετή δουλειά για να φτάσει στα επίπεδα που επιθυμεί ο ίδιος αλλά και όλοι μας. Επίσης γνωρίζει ότι εάν πάρουμε αύριο τους τρεις βαθμούς, θα επέλθει περισσότερη ηρεμία στα αποδυτήρια της ομάδας μας, και αυτό είναι σημαντικό.

Η νίκη λοιπόν είναι πάρα πολύ σημαντική στο παιχνίδι με την Πάφο και πρέπει να παλέψουμε αρκετά για να την πάρουμε. Πάμε αύριο στην Πάφο, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να επιστρέψουν ήσυχα και όμορφα στην Λευκωσία.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet