Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νότια: Κάτι αλλάζει

apoel-fans-tshirtΤα τελευταία χρόνια, η ομάδα μας έχει δεχτεί εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ προστιματα, κλείσιμο της Νότιας και ακόμη όλου το γηπέδου, μέχρι που πέρσι στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο, η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε να μην πάρει φιλάθλους, φοβούμενη τα χειρότερα, μιας και η ομάδα μας είναι υπότροπη στις ποινές. Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ θέλοντας να αλλάξει κάποια κακώς έχοντα πράγματα και να ξανακάνει την Νότια την πιο ζηλευτή, καυτή κερκίδα στο τόπο μας, αποφάσισε …

Να δώσει λόγο σε όλα τα περιφεριακά ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ στο κεντρικό συμβούλιο, έτσι ώστε να προσπαθήσουν όλοι μαζί να ‘επαναδραστηριοποιήσουν’ την Νότια, να δίνουν τον παλμό που επιβάλλεται να έχει μια κερκίδα του μεγέθους του ΑΠΟΕΛ και όλοι οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ να είναι περήφανοι για τους οπαδούς τους. Σίγουρα αυτό που επιχειρούν να κάνουν δεν είναι και τόσο εύκολο και θέλουν την βοήθεια όλων των οπαδών μας, και κυρίως αυτών που είναι στην Νότια. Κανένας δεν περισσεύει από αυτή την προσπάθεια γιατί ο ΑΠΟΕΛ είναι ο κόσμος του και όλοι ανεξαιρετως πρέπει να βοηθήσουμε στην νέα αυτή αρχή.

Μέχρι αυτή την στιγμή στα 2 πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια μας η Νότια και οι οπαδοί μας ήταν άψογοι χωρίς να γίνει το παραμικρό, παρόλες τις προκλήσεις και τολμούμε να πούμε ότι στο παιχνίδι με την Μιντιλαντ Δανίας, είναι αυτοί που έδωσαν την δύναμη στους ποδοσφαιριστές μας να πάρουν την πρόκριση. Δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδάνε και να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της ομάδας μας. Δεν είναι τυχαίο που ποδοσφαιριστές μας, τεχνική ηγεσία και διοίκηση μας, έδωσαν τα εύσημα στους οπαδούς μας και στους φιλάθλους μας. Ξέρουν και αυτοί ότι με μια Νότια γεμάτη και με ένα παλμό που μπορεί να παρασύρει όλους τους φιλάθλους στο γήπεδο, μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε αντίπαλο.

Το συμπέρασμα είναι ότι στην Νότια κάποια πράγματα αλλάζουν και σίγουρα έχουν όλα σχέση με την προσπάθεια που έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ να φέρει όλα τα ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ κοντά, για να δουλέψουν προς αυτή την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν.  Εμείς όλοι τους ευχόμαστε να τα καταφέρουν και θα είμαστε δίπλα τους σε ότι χρειαστουν για το καλό της ομάδας μας και της κερκίδας μας.

ΑΠΟΕΛ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟ

Hitman

Like
Share
Tweet