Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ντέιβι, Ντέβι είσαι εδώ;

Μα που πήγες και χάθηκες ρε ‘τρελέ’ και ούτε φωνή ούτε ακρόαση; Μας είπαν ότι σε πονάει το πόδι σου και ότι είσαι τραυματίας. Εδώ και ενάμιση μηνά, δεν ακούμε ούτε βλέπουμε τίποτε για εσένα. Μήπως σου έκοψαν το πόδι και δεν μας το λένε;

Κάτι μυστήριο υπάρχει στην υπόθεση Ντε Βινσεντι. Δεν γίνετε ρε παιδί μου να είναι τόσες εβδομάδες εκτός και μην μπορεί να γίνει καλά. Είναι από το καιρό που απουσιάζει, η ομάδα μας δεν έχει βρει τα πατήματα της. Όταν λείπει ο Τόμας, χάνουμε και το τον καλό Ζαχιτ.

Έχουμε πλέων μπει στα πιο δύσκολα παιχνίδια και η ομάδα μας χεριάζετε ένα καλό και έτοιμο Ντε Βινσεντι στην 11αδα της. Πρέπει το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να το επαναφέρει πίσω όσο πιο γρηγορά και έτοιμο πίσω.

Όσο καθυστερεί να επιστρέψει, όλο και ο νους μας πάει σε κάτι άλλο, ξέροντας και τον ατίθασο χαρακτήρα του και την ‘πελλάρα’ του προπονητή μας.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε να επιστρέψει στην 11αδα της ομάδα μας το συντομότερο, γιατί είναι μια πολύτιμη μονάδα που μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά όταν είναι στα καλά του.

ΝΤΕΒΙ ΣΤΡΑΦΟΥ ΠΙΣΩ

Hitman

Υ.Γ. Το παράξενο είναι ότι χάθηκε και από το Instagram!!!

Like
Share
Tweet