Νούνο Μοράις οε οε οε

Ο ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ έχει ξεφύγει εδώ και αρκετά χρόνια σε όλους τους τομείς. Δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο φίλαθλο. Σε ένα από τα πολλά που έχουμε ξεφύγει σαν ΑΠΟΕΛιστες, είναι στο θέμα αχαριστίας και μηδενισμού. Έχουμε μνήμη χρυσόψαρου και ευχαρίστηση μηδέν.

Οι περισσότεροι από εμάς ξεκινήσαμε να τα βάζουμε και το χειρότερο από όλα να υποτιμούμε και να βρίζουμε το σπουδαιότερο ποδοσφαιριστή που πέρασε ποτέ από τον Αρχάγγελο και του νησιού μας, τον Νούνο Μοράις. Εάν είναι δυνατόν, εμείς οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ να μπορούμε να πούμε κακό λόγο γι’ αυτό τον ποδοσφαιριστή.

Είναι σχεδόν 11 χρόνια που βρίσκετεαι στην ομάδα μας και δεν θυμάμαι να τραυματίστηκε ποτέ, εκτός όταν του έσπασαν το ζυγωματικό και πάλι αγωνιζόταν τραυματισμένος με ειδική μάσκα. Είναι μέρος της σύγχρονης ιστορίας του ΑΠΟΕΛ, που πέτυχαμε τα ακατόρθωτα και είναι το σημαντικότερο γρανάζι της ομάδας μας. Κάθε χρονιά αγωνίζεται  περίπου  σε 55 παιχνίδια, βασικά περισσότερα από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή και δίνει την ψυχή του για την ομάδα μας.

Το μόνο του ελάττωμα, είναι ότι τέτοιας πάστας ποδοσφαιριστή δεν μπορούμε να ξαναβρούμε μέχρι στιγμής για να μπορέσει η ομάδα μας να τον αντικαταστήσει επάξια. Δυστυχώς, μέχρι αυτής της στιγμής που γράφω, δεν έχει βρεθεί κανένας ποδοσφαιριστής που να έχει να χαρίσματα του, για να μπορεί τουλάχιστον να τον αντικαταστήσει σε ορισμένα παιχνίδια για να παίρνει καινο ίδιος κάποιες ανάσες.

Είναι 34 ετών και δεν μπορεί να αποδώσει όπως τα προηγούμενα χρόνια ή θέλει περισσότερο χρόνο για να ρολάρει. Δυστυχώς ο χρόνος δεν χαρίζεται σε κανένα. Δεν φταίει αυτός όμως. Φταίει το γεγονός ότι δεν θα μπορούμε ποτέ να βρούμε ένα ποδοσφαιριστή με τα δικά του χαρίσματα για να τον αντικαταστήσουμε επάξια αυτόν τον ποδοσφαιριστή θαύμα που έχουμε στην ομάδα μας. Για να μην παρεξηγηθούμε, πάντα αναφέρομαι στα οικονομικά πλαίσια που μπορεί η ομάδα μας.

Είναι αυτό που λεμέ, ότι είναι καταλάθος που ήρθε στο νησί μας, όπως και κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές. Η μόνη τους διαφορά, είναι ότι ο Νουνο Μοράις αγάπησε τόσο πολύ τον ΑΠΟΕΛ και τον κόσμο του και γι’ αυτό δεν έφυγε ποτέ από το νησί μας. Προτάσεις είχε πάρα πολλές, αλλά λόγο της τεράστιας αγάπης του για το ΑΠΟΕΛ, τις απέρριψε όλες.

Γι’ αυτό φέρτε το νου σας και μαζέψετε την γλώσσα σας για τους ποδοσφαιριστές σημαίες που έχουμε στην ομάδα μας. Είτε το θέλετε είτε όχι, είναι ο καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής σε προσφορά, που ήρθε ποτέ στην Κύπρο.

Εγώ είμαι από αυτούς που λένε ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν χρωστάει σε κανένα ηθικά και οικονομικά, αλλά δεν μπορώ να μηδενίζω ποδοσφαιριστές που προσφέραν τα πάντα για την ομάδα μου, επειδή τους προλαβαίνει ο χρόνος.

Σας το ξαναλέω! Δεν φταίει αυτός, που δεν μπορούμε να τον αντικαταστήσουμε.

ΝΟΥΝΟ ΜΟΡΑΙΣ ΟΕ ΟΕ ΟΕ

Hitman

Like
Share
Tweet