Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

O Πρόδρομος στον Αρχάγγελο

prodromos-sinergates-arxaggelosΟ πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης, επισκέφτηκε χθές πριν την προπόνηση τον Αρχάγγελο και μίλησε στους ποδοσφαιριστές. “Πάνω από όλα είμαστε ομάδα. Δεν ειναι ούτε ο Πρόδρομος, ούτε ο Δώνης, ούτε ο κάθε παίκτης. ΑΠΟΕΛ είμαστε όλοι μας. Πρέπει να παραμείνουμε ομάδα. Το τι μας κρατά και μας κάνει δυνατούς ειναι το ομαδικό πνεύμα. Έχουμε 23 αγώνες αήττητοι. Δεν θα μας πάρει από κάτω μια ήττα. Το παιχνίδι χθες το χάσαμε γιατί δεν είχαμε καθαρό μυαλό.Δεν λέμε φταίει ο ένας, φταίει ο άλλος. Δεχτήκαμε δυο γκολ από δικά μας λάθη. Πρέπει να είμαστε στα τέσσερα παιχνίδια, που απομένουν, συγκεντρωμένοι από το 1 ως το 90. Θέλαμε πέντε νίκες. Τωρα θέλουμε τέσσερις. Αν κερδίζαμε με 1-0 την αελ, πάλι θα θέλαμε νίκη στο Τσίρειο. Το ίδιο θέλουμε και τώρα. Και να θυμάστε ότι τον Ερμή, θα τον αντιμετωπίσουμε ξανά στον τελικό. Τον τελικό είμαι βέβαιος ότι θα το κερδίσετε. Όμως θελουμε το πρωτάθλημα. Ψηλά το κεφάλι. Είμαστε όλοι ενωμένοι για να πάρουμε το πρωτάθλημα.”

Σημαντικά τα λόγια του προέδρου. Τίποτα δε χάθηκε και εμείς ΜΠΟΡΟΥΜΕ, αρκεί να θελήσουμε και το πρωτάθλημα θα είναι δικό μας. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΕΛ και τα υπόλοιπα είναι περιττά. Ξέρουμε τα λάθη μας και θα διορθωθούν, είμαστε ρεαλιστές και ξέρουμε τι μας γίνεται. Το οτι φταίει ο Δώνης δεν μας αρκεί. Μας αρκεί να βλέπουμε τον κάθε ένα αγώνα ξεχωριστά και να κάνουμε τα πάντα για να παίρνουμε τους 3 πόντους. ΠΑΜΕ ΑΠΟΕΛΑΡΑ! ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

Ρεπό πήραν οι ποδοσφαιριστές μας σήμερα και απο αύριο πάλι πίσω στον Αρχάγγελο μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τον αγώνα του σαββάτου!

Like
Share
Tweet