Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο ΑΠΟΕΛ παλεύει για όλους μας…

Για ακόμη μια χρονιά ο ΑΠΟΕΛ μας, η ομαδάρα μας, θα κουβαλήσει στις πλάτες του, όλη την πιέσει του κυπριακού ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο ΑΠΟΕΛ καλείτε για ακόμη μια φορά, να παλέψει ΜΟΝΟΣ του, για την ευημερία του κυπριακού ποδοσφαίρου. Όλες οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας, ειδικά της πρώτης πεντάδας, περιμένουν από την ΑΠΟΕΛΑΡΑ μας, να τους βοηθήσει, πέρκει καταφέρουν να πάνε κανένα ταξιδάκι στην Ευρώπη.

Ο ΑΠΟΕΛ μας, απόψε, θα φορέσει το ευρωπαϊκό του κοστούμι και θα παλέψει για όλους εμάς στην Κύπρο. Θα προσπαθήσει να μαζέψει όσο περισσοτέρους βαθμούς για το νησί μας, για να στείλει στην Ευρώπη όσο περισσότερες ομάδες μπορεί, παρόλο που αυτό είναι ενάντιων του και εξηγούμε. Ο κάθε βαθμός που παίρνει ο ΑΠΟΕΛ (από νίκες και ισοπαλίες) στην Ευρώπη, τώρα διαιρείτε δια τέσσερα(4), εάν πάει και πέμπτη ομάδα, θα διαιρείτε δια πέντε(5) και όπως καταλαβαίνετε, αυτό είναι ενάντια στο δικό μας Ευρωπαϊκό συμφέρον, γιατί μόνο η ομάδα μας κερδίζει βαθμούς.

Η μεγαλοψυχία όμως, που δείχνει ο ΑΠΟΕΛ, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ και αυτά δεν τα λαμβάνει καθόλου υπόψιν και το μόνο που προσπαθεί εδώ και χρόνια είναι να βοηθήσουμε τις αδύνατες ομάδες του νησιού μας, με την ελπίδα ότι κάποτε θα δυναμώσουν και αυτές, για να σταματίσουν επιτέλους να μας παίζουν με τριπλή ζώνη άμυνας!!!

Εμείς όλοι και ειδικά οι ΑΠΟΕΛιστες, πρέπει να στηρίξουμε την μεγάλη προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας και να σταθούμε στο πλευρό της, για να μπορέσουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας, που δεν είναι άλλο, από το να μαζεύουμε βαθμούς για την μικρή μας Κύπρο.

Το σύνθημα μας, ΑΠΟΕΛ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ, είναι αληθές, γιατί θα παλεύουμε μονοί μας, ενάντιων όλων των Ευρωπαϊκών ομάδων που θα βρεθούν στον δρόμο μας. Το σύνθημα αυτό, στο νησί μας, θα πρέπει να μετατραπεί ΑΠΟΕΛ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, μιας και όλες οι ευρωπαϊκές ελπίδες των ομάδων, είναι στα πόδια του ΑΠΟΕΛ.

Έτσι και αλλιώς και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο να είχε τον νησί μας, θα ηταν για εμας και ότι άλλες θέσης υπάρχουν, θα είναι για της υπόλοιπες ομάδες. Εμείς τελικά, είμαστε οι ευεργέτες σας και όσο πιο γρηγορά το καταλάβετε, τόσο ποιο γρηγορά θα επωφεληθείτε.

ΑΠΟΕΛΑΡΑ μας, κάνε ότι μπορείς, για το καλό του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Τα πάντα εξαρτούνται από εμάς και μόνο.

ΑΠΟΕΛΑΡΑ κάνε μας, για ακόμη μια φορά υπερήφανους.

ΑΠΟΕΛΑΡΑ ΥΠΟΦΕΡΩ

ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ

ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΑΣ

Hitman

Like
Share
Tweet