Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Εφραίμ, μας κουνάει μαντίλι

Βλέποντας, ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο και πιστεύοντας ότι έχει επιδείξει την ανάλογη υπομονή και προσπάθεια, λαμβάνοντας υπόψιν ότι ο προπονητής μας, κ. Τραμεζανι, θα είναι και του χρόνου στα πάγκο της ομάδας μας, ο παιχταράς μας, Γιώργος Εφραιμ, αποφάσισε να φύγει από τον Αρχάγγελο.

Δυστυχώς, αυτή είναι η απόφαση του ποδοσφαιριστή μας, παρόλες τις προσπάθειες που έχει κάνει η διοίκηση μας και ειδικά ο πρόεδρος μας, κ. Πετρίδης, να τον μεταπείσει, αυτός είναι ανένδοτος στην απόφαση του.

Τους έχει επίσης εκμυστηρευτεί, ότι η ομάδα που του έκανε πρόταση είναι η Ανόρθωση και ειδικότερα ο νέος τους προπονητής, Τιμουρ Κεσπαγια, που εκτιμάει την ποιότητα του και του προσφέρει τριετές συμβόλαιο με σχεδόν τις ίδιες οικονομικές απολαβές που παίρνει τώρα.

Ο Τιμουρ, τον θέλει σαν τρελός, στην ομάδα του και θα του δώσει ότι ζητήσει για να τον κάνει δικό του.

Αυτά είναι τα δεδομένα μέχρι στιγμής και πιστεύουμε ότι πολύ δύσκολα θα αλλάξουν. Γιώργος Εφραιμ και Παουλο Τραμεζανι δεν πάνε μαζί γι’ αυτό η κατάσταση έχει οδηγηθεί σε διαζύγιο.

Επίσης είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ότι ο Τραμεζανι, ζήτησε τον περασμένο Γενάρη από την διοίκηση μας, να δώσει δανικό το Εφραιμ σε άλλη ομάδα γιατί δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του. Όταν τον ρωτήσαν γιατί, τους είπε, ότι δεν θέλω ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να βγάλουν την προπόνηση στην ομάδα μου. Η διοίκηση μας, αρνήθηκε να του κάνει την επιθυμία του πράξει, γι’ αυτό υπήρχε και κάποια κόντρα μεταξύ τους.

Hitman

Υ.Γ. Μάλλον ακολουθούν και άλλοι πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές μας.

Like
Share
Tweet