Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Γενάρης είναι ακόμη μακριά. Συγκεντρωθείτε…

mmeΤο ξέρουν όλοι εκεί στα ΜΜΕ, ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι η δημοφιλέστερη ομάδα και πουλά πάρα πολλά κλικς και Likes. Έτσι σχεδόν καθημερινά, προσπαθούν να βγάζουν κάποιες ειδήσεις  του ΑΠΟΕΛ αφού πουλάει πολύ. Τελειώνει η μια είδηση και βάζουν άλλη. Δεν μας δίνουν παμό. Είναι ακόμη αρχές του Οκτώβρη και ξεκίνησαν για τις μεταγραφές που θα κάνει η ομάδα μας τον Γενάρη. Καλά ρε μόνο η ομάδα μας θα κάνει μεταγραφές τον Γενάρη; Οι άλλες οι ομάδες δεν θα κάνουν; Γιατί δεν ασχολείστε και με τις μεταγραφές των άλλων ομάδων ή πιστεύετε ότι δεν θα κάνουν γιατί έχουν το τέλειο ρόστερ; Μας τα έχουν πρήξει και δεν μπορούμε άλλο πια να τους διαβάζουμε. Το ΑΠΟΕΛ αυτό, ο Κεσπάγια εκείνο, ο Μαντούκα το άλλο….

Μα μέχρι που θα πάει αυτή οι κατάσταση;  Καθημερινά όλος ο αθλητικός τύπος, έχει είδηση (μπούρδες) για το ΑΠΟΕΛ. Αυτά τα ευλογημένα τα clicks και τα Likes τους ανεβάζουν τις μετοχές τους για να παίρνουν περισσότερα ευρώ από τους διαφημιστές τους.  Αφήστε μας ήσυχους κύριοι να συγκεντρωθούμε στο στόχο μας που είναι η κατάκτηση του Double για να ξαναδούμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε στους ομίλους του Champions League. Σ’αυτό το θέμα θα, πρέπει όλοι μας να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και όχι στην μεταγραφολογία του Γενάρη.

Είναι δεδομένο ότι ο προπονητής μας και η διοίκηση μας θα προχωρήσει σε τουλάχιστο τρεις μεταγραφές τον ερχόμενο Γενάρη. Δεν χρειάζεται κανένα επιστήμονα για να μας το πει αυτό. Γιατί το σκαλίζουν συνεχώς αυτό το τροπάριο από τον Σεπτέμβρη. Ο προπονητής μας και όλοι στον Αρχάγγελο έχουν το πρόσταγμα να μας ξαναφτιάξουν μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική για τις εγχώριες υποχρεώσεις αλλά και για τις Ευρωπαϊκές μας. Τα λεφτά που δαπανούμε κάθε χρόνο είναι τεράστια και πρέπει να ανταποκρίνονται στο γήπεδο και να ικανοποιούν τον κόσμο μας. Δεν είναι μόνο με το θέμα ποδοσφαιριστών που πρέπει να ασχοληθεί ο προπονητής και η διοίκηση μας. Πρέπει στον Αρχάγγελο να υπάρχει άρτια καταρτισμένο προσωπικό που θα εξαλείψει σχεδόν όλα τα μυϊκά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές μας τα τελευταία 3 χρόνια. Υπάρχει πάρα πολλή δουλειά να γίνει, έτσι πρέπει όλοι μας να τους αφήσουμε να δουλέψουν όπως ξέρουν εκείνοι καλύτερα.

Γι’ αυτό κλείστε τα αυτιά και να μάτια σας στα επιτήδεια Μ.Μ.Ε που ασχολούνται με την ομάδα μας και γράφουν ασυναρτησίες, απλά για να ανεβάζουν την ακροαματικότητα τους, χρησιμοποιώντας το δημοφιλέστερο σωματείο του νησιού. Εμείς οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ δεν πρέπει να αναπροσανατολιζόμαστε από τον στόχο μας, που είναι οι κατάκτηση του Double. Εμάς δεν πρέπει να μας απασχολεί η μεταγραφολογία, αλλά το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας, και να προσπαθούμε σε κάθε αγώνα να βρισκόμαστε δίπλα στην ομάδα μας και στους ποδοσφαιριστές μας για να επιτύχουμε τους στόχους μας.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Hitman

Like
Share
Tweet