Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο καθένας στο πόστο του

5pcs-lot-Wall-Sticker-Decal-font-b-Quote-b-font-Vinyl-Art-Lettering-Graphic-font-bΣε λίγες εβδομάδες αρχίζει και πάλι η νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Πολλά τρέχουν στο μυαλό όλων μας. Όλοι μας σκεφτόμαστε τις νέες μεταγραφές, τους πιθανούς αντιπάλους μας στην Ευρώπη, τα παιχνίδα μας στην Ευρώπη, την προετοιμασία και πολλά άλλα. Αναμένουμε σωστές και σοβαρές κινήσεις απο τους διοικούντες και την ομάδα του Μαντούκα για το θέμα συμβολαίων και μεταγραφών. Αυτούς τους πονοκέφαλους όμως πρέπει να τους αφήσουμε στους αρμόδιους γιατί εκείνοι ξέρουν καλά τι πρέπει να κάνουν σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ομάδας και των οπαδών της…

Ο καθένας απο εμάς θα πρέπει να αναλάβει το πόστο και τις ευθύνες του.Έτσι πρέπει, αν θέλουμε να τα ξανασηκώσουμε και να ‘ξανακάψουμε‘ την Λευκωσία και του χρόνου. Αυτό δεν “πάει” μόνο για την Διοίκηση, τους παίκτες, τον προπονητή και την ομάδα του αλλά και για τους οπαδούς της ομάδας μας. Εμείς, σαν ΑΠΟΕΛίστες πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και θετικοί για τη νέα χρονιά που θα διανύσουμε. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους. Μην ξεχνάτε οτι πολλοί απο τους οπαδούς μας “στάθηκαν” πολύ καλά στις δύσκολες στιγμές που περνούσαμε την προηγούμενη χρονιά και μετέφερναν την αισιοδοξία και την υπομονή τους ακόμα και μέσω των κοινωνικών δυκτίων. Μην ξεχνάτε οτι ο ΑΠΟΕΛίστας είναι γεννημένος για τα δύσκολα!

Να θυμάστε επίσης οτι, ποτέ δεν πρέπει να βρίζουμε παίκτες μας. Όλοι ξέρουμε οτι η ψυχολογία είναι σημαντική για την απόδοση των παικτών μας. Η κριτική πρέπει να γίνεται ως ένα σημείο. Είναι και αυτοί άνθρωποι αλλά ΝΑΙ πρέπει να καταλάβουν οτι οι απαιτήσεις οι δικές μας σαν οπαδών και του βαρετού ιστορικού ονόματος του ΑΠΟΕΛ είναι τεράστιες. 

Ο καθένας στο πόστο του λοιπόν και πάλι με το καλό, στο τέλος της επόμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς,

να ΤΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ….ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!

Ο ΑΠΟΕΛ είναι ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ… και σαν πραγματικοί ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ…we always get up even when we can’t!

Αισιοδοξος ΑΠΟΕΛιστας

Like
Share
Tweet