Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο νέος είναι ωραίος… Αλλά…

Περάσαμε και την 2η αγωνιστική των Play Off και το ΑΠΟΕΛ μας βρίσκεται σχεδόν με την πλάτη στον τοίχο, βλέπωντας την αυτοαποκαλούμενη “θρύλο” ομαδούλα εκ λέμεσου, να βρίσκεται 2 βαθμούς μακρία απο εμάς και ταυτόχρονα στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Με 8 αγωνιστικές να απομείνουν, το ΑΠΟΕΛ μας δεν απέδειξε ότι μπορεί να αντεπεξέλθει και να υπερασπιστεί αυτό που τα προηγούμενα 6 χρόνια κατακτά. Το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Δεν αντιλέγω, ο ερχομός του Πάολο Τραμεζάνι, έφερε και την πειθαρχεία στον Αρχάγγελο και αυτό φαίνεται. Αποδεσμεύσεις ταραχοποιών, παίκτες εκτός 18άδας ή ακόμη και εκτός προπονήσεων για κάποιο χρονικό διάστημα. Βλέπουμε τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας μας στα παιχνίδια να είναι περίπου κάτω απο το 26, κάτι που μας κάνει να χαιρόμαστε γιατί κάποτε διαθέταμε την πιο γερασμένη ομάδα του πρωταθλήματος.

Είναι όμως οι νέοι μας ικανοί και έτοιμοι να αντεπεξέλθουν στην πίεση;

Είναι η χημεία τους τόσο μεγάλή ώστε να παίζουν με κλειστά τα μάτια;

Διαθέτουν την εμπειρία παικτών όπως Νούνο Μοράϊς, Γιώργου Εφραίμ και Στάθη Αλωνεύτη;

Ερωτήματα που όπως δείχνουν, απαντούνται αρνητικά στο γήπεδο, βλέπωντας την ομαδάρα μας να μην μπορεί να αντεπεξέλθει και να κτυπήσει την οποιαδήποτε ομάδα. Παίκτες ατομικιστές που θέλουν απο μια μπάλα ο κάθε ένας τους, παίκτες που προσπαθούν να δείξουν το ταλέντο τους με λάθος τρόπο. Νεαροί ποδοσφαιριστές μας, βρίσκετε στο δυναμικό της καλύτερης ομάδας στην Κύπρος και είστε ΥΠΟΧΡΕΟΙ να παίζετε ομαδικά και όχι ατομικά.

Ταμάρι, Νατέλ, Καζού, Βιντιγκάλ (με επιφύλαξη)… Η συνεχή χρήση τους στην αρχική 11άδα, επισκιάζει την απόδοση Ζαχίντ και τη χρησιμοποίηση των Εφραίμ-Αλωνεύτη. Εμείς σαν οπαδοί βλέπουμε την κωλοσυρμαθκία της κουφής, ο κόουτς δεν μπορεί;

Η Κάρτα οπαδού κύριοι της διοίκησης δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που δεν εμφανίζεται ο κόσμος μας στα γήπεδα. Ναί, δεν αντιλέγω η μη παρουσία των οργανωμένων φέρνει μαζί της και την έννοια της λέξης ΚΕΡΚΙΔΑ αλλά, ο υπόλοιπος κόσμος; Αυτός που έβγαλε κάρτα για να έρχετε να βλέπει την αγάπη του στο γήπεδο; Διερωτηθήκατε την πραγματική αιτία που λιγοστεύει παιχνίδι με παιχνίδι;

Δυστηχώς, η κακή παρουσία της ομάδας μας είναι επίσης κύριος λόγος και αιτία που δεν ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΓΗΠΕΔΟ οι περισσότεροι. Δεν είναι ούτε η κάρτα, αλλά ούτε η απουσία των οργανωμένων. ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

 

Και όπως λέει το παλιό άσμα: ” Ο νέος είναι ωραίος μα πάντα ευτυχώς ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ” και ο ΝΝ.

 

Πιστός Πορτοκαλί Οπαδός

Υ.Γ. 8Χ3=24 βαθμοί άρα #DES7INY. Απλά μαθηματικά

Like
Share
Tweet