Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Ντε Βινσέντι πρέπει…

ntevinsentiΤο περασμένο Γενάρη είχαμε κάνει τέσσερες μεταγραφές για να βοηθήσουν την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της. Από αυτούς του τέσσερις ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν, βλέπε Κακά, Σαντίν, Πιπίνης και Ντε Βινσέντι, αυτός που έκανε αισθητή την παρουσία του από το πρώτο παιχνίδι, και βοήθησε την ομάδα μας σε αφάνταστο βαθμό είναι ο Τόμας Ντε Βινσέντι. Αυτός ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που είναι μόλις 24 ετών, ξέρει καντάρια ‘μάππα’ αλλά έχει και ένα ιδιόρρυθμο χαρακτήρα. Έχει πάθος στο παιχνίδι του και κάποιες φορές παραφέρετε. Του την σπάει πάρα πολύ όταν γίνεται αλλαγή και το δείχνει κάθε φόρα που συμβαίνει αυτό. Είναι όμως παίκτης βαρόμετρο για την ομάδα μας και δεν πρέπει να γίνετε αλλαγή όταν η ομάδα μας δεν έχει εξασφαλισμένο το αποτέλεσμα που θέλει. Στα 2 τελευταία παιχνίδια, με Ερμή και Απόλλωνα, έχει γίνει αλλαγή στο 0-0 και 1-1 αντιστοίχως και στο τέλος ηττηθήκαμε. Δεν ήταν ο χειρότερος ποδοσφαιριστής της εντεκάδας, για να γίνει αλλαγή. Ο λόγος που γίνεται αλλαγή …..

Δεν τον ξέρει κανείς εκτός από τον Δώνη που τον τελευταίο καιρό δεν μπορούμε να τον πιστώσουμε για καμία αλλαγή που έχει κάνει. Ο Ντε Βινσέντι είναι ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να σου κάνει μια ενέργεια και να μπει το γκόλ και να πάρουμε την νίκη που τόσο πολύ θέλαμε. Όταν στην εντεκάδα υπάρχουν ποδοσφαιριστές των 34 χρονών και κάνεις αλλαγή ένα ποδοσφαιριστή των 24 ετών, τότε τι μπορείς να πεις;

Εκεί που λέγαμε ότι ο Μαντούκα θα είναι μια καλή αλλαγή, θα παίζει ως ένα σημείο, τον έχουμε σε όλο το 90λεπτο και στο τέλος τον ‘κρούσαμε’ και αυτόν. Κάποια πράγματα δεν μπορούμε ούτε και εμείς να τα καταλάβουμε με τον τρόπο που τα χειρίζεται ο προπονητής μας. Είναι κάπως ανορθόδοξα. Είναι κάπως αδικαιολόγητα και μένουμε με την απορία γιατί να γίνονται αφού δεν χρειάζεται.

Εμείς λέμε ότι ο Τόμας είναι βαρόμετρο για την ομάδα μας και δεν πρέπει να γίνετε αλλαγή, μέχρι να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Είναι ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω με μια του ενέργεια. Γι ‘αυτό δεν θέλουμε να ξαναδούμε τέτοιου είδους αλλαγή μέχρι το τέλος της σεζόν. Μπορεί να παίξει σε πολλές επιθετικές θέσεις και δεν υπάρχει λόγος να γίνετε αλλαγή. Είναι νεαρός, με δυο πόδια, κτυπάει πολύ καλά τα στημένα και έχει και τα πνευμόνια να βγάλει άνετα το 90 λέπτο.

Πρέπει η διοίκηση μας να κάνει το παν να κρατήσουμε στην ομάδα μας αυτό τον παικταρά για αρκετά χρόνια και θα είναι ο ποδοσφαιριστής που θα ηγηθεί της ομάδας μας. Πιστεύουμε στον Ντε Βινσέντι και στο ταλέντο του.

ΔΩΝΗ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΟΥ

Hitman

Like
Share
Tweet