Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο παλιό αλήτης….

Σ ’αυτή την άτιμη κοινωνία που ζούμε, οι αλήτες όλο και πολλαπλασιάζονται. Δεν έχει σπίτι, γειτονιά, χωριό, ομάδα και βάλε που δεν έχουν τουλάχιστο και ένα αληταρά. Η ομάδα μας, δεν είναι εξαίρεση, σ ’αυτό τον κανόνα. Ο δικός μας αλήτης, δεν είναι άλλος από το παλιόπαιδο, το Στάθη Αλωνεύτη. Τον φέραμε από την ‘προκομένη’ ομάδα του νησιού μας, την ομάδα πρότυπο σε ευαισθησίες και αρχές και στο Αρχάγγελο έγινε ένας παλιό αλήτης!!!

Είναι ένα χαμένο κορμί, παραδόπιστος, χωρίς τσίπα ανατροπής πάνω του για τον συνάνθρωπο του αλλα, ούτε σέβεται αυτούς που τον εργοδοτούν και δίνουν ένα πιάτο φαγητό. Στο χθεσινό μας παιχνίδι κυπέλου, με την Σαλαμίνα, ο αχαΐρευτος, αντί να δώσει την φανέλα του σε ένα οπαδό του ΑΠΟΕΛ, την έδωσε σε αντίπαλο!!!

Ναι, πολύ καλά διαβάσετε κ. ΑΠΟΕΛιστες, αντί να της δώσει σε ένα από εμάς, προτίμησε να την δώσει σε κάποιο προδότη, σε κάποιο εχθρό μας. Αυτό, δείχνει σε εμάς όλους, το τι σοι ανατροφή και άνθρωπος είναι. Ούτε ξέρει να εκτιμάει ούτε να σέβεται.

Μάλιστα κύριοι, αυτός είναι Στάθης μας, ένας λεβαντάνθρωπος με τα όλα του. Ένα κόσμημα, για τα κυπριακά γήπεδα. Είναι ένας ΚΥΡΙΟΣ με Κ κεφαλαίο και είμαστε περήφανοι που τον έχουμε στην ομάδα μας και είναι και αρχηγός μας. Όσοι τον γνωρίζουν προσωπικά, ξέρουν ότι ποτέ του δεν αρνήθηκε σε οικονομική βοήθεια, σε οποιοδήποτε συνάνθρωπο μας και ποτέ του δεν ζήτησε δημοσιότητα. Πάντα σεμνός, ταπεινός και δουλευταράς.

Απαιτούμε, άμεσα από την διοίκηση μας, αυτού του αλήτη, να του ανανεώσει, μονομερής του συμβόλαιο του και να μείνει για πάντα στο ΑΠΟΕΛ και στον Αρχάγγελο και εάν είναι δυνατόν και σε άλλο πόστο του ποδοσφαιρικού μας τμήματος. Να είναι ο πρεσβευτής του Fair Play, της ΑΠΟΕΛΑΡΑΣ μας.

Στην άλλη ομάδα της πρωτεύουσας, που έχει ήθος και αρχές, έκραξαν τον ποδοσφαιριστή τους, γιατί να κάνει LIKE σε μια ανάρτηση που είχε να κάνει με το μεγαλύτερο επίτευγμα του κυπριακού ποδοσφαίρου, την πρόκριση της ΑΠΟΕΛΑΡΑΣ στους 8 του Champions League και ζητούν να του κάνουν επίπληξη και να τον μαλώσουν.

«Ο Κανού ο κάθε Κανού και όποιος άλλος γουστάρει μπορεί να πάρει τα πράγματα του και να πάει εκεί που γλύφει από την ημέρα που ήρθε Κύπρο. Από εκεί και πέρα οι δικές μας ευθύνες είναι για ακόμα φορά βαριές, αφού φαίνεται ότι δεν έχουμε κοντά στους παίκτες τους σωστούς ανθρώπους όχι μόνο να τους εξηγήσουν που ήρθαν αλλά και να τους τραβήξουν το αυτί όταν πρέπει…»

Τα ψυχολογικά είναι πολλά, μα πάρα πολλά.

ΣΤΑΘΗ ΑΛΗΤΗ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Υ.Γ. Το έχουν κλείσει ήδη μόνοι τους!!!

Hitman

Like
Share
Tweet