Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο παμπουρίνιος, ο δειλός

PAMPOS225Ενώ στο τελευταίο αγώνα της ομάδας του, πριν τον δικό μας, έκανε το παλικάρι, μετά από το αποτυχές αποτέλεσμα της ομάδας του, ότι θα μιλήσει με την διοίκηση, και θα λάβει μέτρα, εψές, μετά την λήξη του παιχνιδιού, γιατί πλέων δεν μπορείτε να λέγετε ‘ντέρμπι αιωνίων’, που έχασε πανηγυρικά με 1-3 από την ομάδα μας, άρχισε τα δικά του.

  • Μόνο μια ομάδα, υπήρχε ψες στο γήπεδο
  • Αυτή την ομόνοια, θέλω να βλέπω σε κάθε παιχνίδι!!!
  • 100% ευστοχία του ΑΠΟΕΛ στο σκοράρισμα
  • και αρκετές άλλες πελλάρες.

Όπως βλέπετε, φοβήθηκε για την θέση του, το παχουλό συμβόλαιο του, τα λεφτάκια του, που είναι το μόνο πράγμα που τον ενδιαφέρει, και αφού βρίσκετε ανάμεσα σε μανούς και παλαβούς, άρχισε να λασπολογεί και να τους χαϊδεύει τα αυτιά, για να μην τον διώξουν και θα τους ζητήσει και αρκετές μετάγραφες. Παλιά του τέχνη κόσκινο!!!

Έβαλε και τον μικρό τον τερματοφύλακα του, τον ‘σκότωσε‘ ποδοσφαιρικά,  για να έχει και άλλοθι και σαν δειλός που είναι, κρύφτηκε πίσω από αυτόν, και έριξε αρκετή λάσπη στα αχάπαρα ρίφια.

Αυτό που μας πείραξε εμάς,  ήταν που μηδένισε την έξυπνη νίκη της ομάδας μας και την έξυπνη τακτική του προπονητή μας, που τους άφησε να νομίσουν ότι μπορούσαν να μας νικήσουν και αφήσαν εκτεθειμένη την τρυπημένη άμυνα τους.

Το ότι νικήθηκε κατά κράτος, από την τακτική του προπονητή μας, κ. Γιώργου Δώνη, το ξέρει πολύ καλά και ο ίδιος, αλλά δείλιασε να το παραδεχτεί δημόσια, μήπως και το κόμμα δώσει διαταγή απομακρύνσεις του.

Παμπουρίνιο, να παραδέχεσαι τις ήττες σου αξιοπρεπέστατα και να μην λασπολογείς ενάντια στην αντίπαλο ομάδα, που σε κερδίζει καθαρά μέσα στο γήπεδο. Αλλά βρήκες … και κάμνεις.

Και για όσους δεν κατέχουν το μάθημα της γεωγραφίας, να μην λένε ότι η ομόνοια δεν θα πάει Ευρώπη.

Και η Πάτρες στην Ευρώπη είναι!!!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

Hitman

Like
Share
Tweet