Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Πάολο είναι ρεαλιστής

Πολλοί από εμάς τους ΑΠΟΕΛιστες, περίμεναν στο πρώτο παιχνίδι του νέου μας προπονητή, κ. Πάολο Τραμενσάνι, ότι θα έβλεπαν ένα άλλο ΑΠΟΕΛ, μια άλλη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Πιστεύαμε ότι έχει το μαγικό ραβδί και θα μας μεταμόρφωνε. Ευτυχώς όμως που ο νέος μας προπονητής είναι ρεαλιστής και διάβασε τους αριθμούς που πάντα λένε την αλήθεια.

Ο κ. Πάολο πρέπει να μελέτησε καλά την ομάδα, από τα προηγούμενα παιχνίδια μας και σίγουρα πρέπει να έριξε και μια ματιά στην αντίπαλο μας. Σίγουρα θα πρόσεξε ότι η ομάδα μας στα προηγούμενα τις παιχνίδια έχει μια άμυνα τρυπητήρι, δηλαδή που μπάζει από παντού. Είδε μια ομάδα να αγωνίζεται χωρίς συνοχή στις γραμμές της και να είναι επιρρεπείς στα εύκολα λάθη.

Ο άνθρωπος έπρεπε να ξεκινήσει να διορθώνει πράγματα και σωστά επέλεξε να ξεκινήσει από την άμυνα, σαν υγείες σκεπτόμενος Ιταλός!!!

Πράγμα που κατάφερε σε πολύ μεγάλο βαθμό, αλλά για να το καταφέρει αυτό, έπρεπε η ομάδα μας να παίξει παθητικά, ειδικά το πρώτο ημίχρονο. Με το υλικό που έχουμε αυτή την στιγμή, γιατί έχουμε και τραυματίες και απροπόνητους, αυτά μπορούσε να κάνει.

Εάν προσπαθούσε να παίξουμε ανοικτά, θα μπορούσε να χάναμε και ως γνήσοι ΑΠΟΕΛίστες θα αρχίζαμε την μουρμουρά και θα μαυροπινακίζαμε/κρεμάζαμε τον άνθρωπο,  από το πρώτο του παιχνίδι, χωρίς να φταίει και σε τίποτα. Να μην ξεχνάμε το τι πάθαμε με την Δόξα στο τελευταίο μας παιχνίδι στο Γ.Σ.Π.

Είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος και υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη. Να του δώσουμε όλο το χρόνο που χρειάζεται. Να επιστρέψουν πίσω κάποιοι παίχτες κλειδιά για την ομάδα μας, π.χ. Ντε Βινσεντι, Εφραιμ, Ενσουε, Ρουεδα και ειδικά ο Ζαχίντ και τότε μπορεί να δούμε ενα καλύτερο ΑΠΟΕΛ από αυτό που βλέπουμε τώρα.

Πρέπει και εμείς να γίνουμε επιτέλους ρεαλιστές και να καταλάβουμε ότι αυτή την δεδομένη στιγμή δεν μπορούμε να είμαστε ο ΑΠΟΕΛ που θέλουμε.

Κυριε Τραμεντσάνι, συνέχισε την δουλειά σου, κάνε και εσύ ότι πιστεύεις είναι καλύτερο για την ομάδα μας και εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε δίπλα σου, κάτι πολύ δύσκολο για εμάς τους ΑΠΟΕΛιστες

ΘΡΥΛΕ ΥΠΟΦΕΡΩ

ΓΙΑΤΙ Σ’ΑΓΑΠΩ

Hitman

Like
Share
Tweet