Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο ‘ποθκιάντραπος’ βασιλεύει

koutsokoumni_1Καθημερινά ακούμε από τα ΜΜΕ ότι καταπάτιουνται οι αρχές και οι νόμοι του κράτους μας για τον βωμό του χρήματος και τις πολυτέλειας. Ζούμε σε μια κοινωνία που ο καθένας καταπατάει τους νόμους και τις αρχές αυτής της δημοκρατίας για τα δικά τους προσωπικά συμφέροντα και δεν ντρέπονται να τα λένε και δημοσίως. Γνωρίζουν όλοι, ότι αυτό που μεγαλουργεί στην χώρα μας είναι η ατιμωρησία. Ένας από τους ‘κυρίους’ ή ‘ποθκιάντραπους’ είναι ο πρόεδρος της Κ.Ο.Π., ο Κουτσοκούμνης που είχε το θράσος ‘χιλίων πιθήκων’ να βγαίνει δημοσιά και να λέει ότι για κάποια ομάδα της πρώτης κατηγορίας της έχει κάνει πλάτες σε οικονομικά θέματα που αφορούν τους ελέγχους τις UEFA, γιατί την έβαλε να υπογράψει στην τηλεοπτική του πλατφόρμα, την ΚΟΠ TV. Που είναι κύριοι ο νόμος …

Για τις διαφθορές που γίνονται σαυτό τον τόπο και άθλημα. Ποιος είναι τελικά αυτός που είναι υπεράνω του νόμου, και μπορεί να καθορίζει ποιοι θα περνούν τα κριτήρια της UEFA και σε ποιους θα αποκόπτει βαθμούς και σε ποιους όχι. Ποιος είναι αυτός που έχει αυτό το θράσος να βγαίνει δημόσια και να το ‘τελλαλίζει’ χωρίς φόβο, και να μην μπορεί η δικαιοσύνη να πάει να τον συλλάβει. Οι άλλες οι ομάδες που προσπαθούν να βρουν τα λεφτά για να εξοφλήσουν τις παλιές τους οφειλές προς τους πάντες, τι είναι; Τα κορόιδα τις υπόθεσης;

Και δεν φτάνουν όλα αυτά τα κωμικοτραγικά που γίνονται υπέρ κάποιας, ευνοούμενης ομάδας, βγαίνει και ο εκπρόσωπος τύπος, αυτής της ομαδούλας, και αντί να βάλει το ‘νούρο στα σιέλια του’, λέει ότι ‘ ο Κουτσοκούμνης είναι ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ και ευνοεί την ομάδα του’. Τι είναι αυτά που λες ρε γελοίε. Τι σχέση έχει η υπόθεση εύνοιας της ομάδας σου με το ΑΠΟΕΛ; Ξεχνάς τι μας έκανε στην περσινή σεζόν ο Κουτσοκούμνης, με το επιτελείο του, στο παιχνίδι με την Αελ, με την δικαστική του και τα εφετεία του? Κοντή μνήμη έχετε όλοι σας, αλλά ‘αλλού σας τρώει και αλλού κνήθεστε’. Ομαδούλες τις δεκάρας, δεν δικαιούνται να βάλουν στο στόμα τους το ΑΠΟΕΛ, ειδικά όταν έχουν την φωλιά τους λερωμένη.

Εσείς όλοι, οι εκπρόσωποι των ομάδων πρέπει να ανοίξετε τα μάτια σας, και να δείτε τι γίνονται πίσω από τις κλειστές πόρτες, έτσι στις επόμενες εκλογές να υπάρχει ανθυποψήφιος αυτού του ‘ποθκιάντραπου’, γιατί έχει καταντήσει καθεστώς αρχιεπισκόπου, δηλαδή, θα είναι εκεί μέχρι να τα ‘τινάξει’. Έχει παρεκτραπεί σε πάρα πολλά ζητήματα και είναι άξιον απορίας, γιατί κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος.

Εμείς σαν ΑΠΟΕΛ πρέπει να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας, και βεβαιωνόμαστε ότι οι νόμοι της Κ.Ο.Π. και της UEFA δεν θα παρακάμπτονται από κανένα για κανένα. Εμείς έχουμε βρει το τρόπο να είμαστε κύριοι με τις οικονομικές μας υποχρεώσεις και όσες ομάδες δεν πράττουν το ίδιο, πρέπει να τους αφαιρούνται βαθμοί ή να υποβιβάζονται σε άλλες κατηγορίες. Γιατί όλες αυτές οι ομαδούλες έχουν ένα κοινό στόχο, να συνωμοτούν εναντίων του ΑΠΟΕΛ και κάνουν το παν, με τις ευλογίες του Κουτσοκούμνη, να μην παίρνει η ομάδα μας το πρωτάθλημα. Οι πλάτες που κάνει στις άλλες ομάδες εδώ και χρόνια με αντάλλαγμα την προεδρεία της ομοσπονδίας, πρέπει να σταματήσουν άμεσα και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι. Κουτσοκούμνη παραιτήσουν εάν σου έχει μείνει τσίπα ντροπής πάνω σου.

ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Hitman

Like
Share
Tweet