Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Πούρσα νιώθει πίεση.

Ο προπονητής μας, κ. Σάββας Πουρσαϊτίδης, καλείτε φέτος να μεταμορφώσει την ομαδα μας, διαγράφοντας την κάκιστη εικόνας που είχαμε την περασμένη σεζόν, σε ομαδα πρωταθλητισμού, με απώτερο σκοπό να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Όταν ανάλαβε στα μέσα της περσινή σεζόν, ο προπονητής μας, είχε κάποια πίεση, στο θέμα της εικόνας της ομάδας μας, αλλά είχε όλα τα ελαφρυντικά του κόσμου, για να δικαιολογήσει αυτά που βλέπαμε.

Στην φετινή σεζόν, δεν μπορει να το κάνει αυτό, γιατί η ομαδα είναι δική του και ότι ζήτησε από την διοίκηση το πήρε. Η ομαδα μας, έχει γεμίσει με πρωτοκλασάτους παιχταράδες και είναι στα δικά του χέρια, αυτούς τους παιχταράδες, να τους κάνει ομάδα.

Με τα πρώτα φιλικά που βλέπει ο κ. Σάββας Πουρσαϊτίδης, καταλάβει ότι κάποιες από τις αρχικές του εκτιμήσεις δεν του βγαίνουν και δεν μπορούν να ανταποκριθούν σ ’αυτά που τους έχει αναθέσει και κάνει δεύτερες σκέψεις.

Με την διοίκηση της ομάδας μας, έχει ανοικτή επικοινωνία και ενημέρωση, αλλά πλέων νιώθει και ο ίδιος ότι δεν μπορει να έχει πλέων ελαφρυντικά και να δικαιολογεί κάποια πράγματα.

Νιώθει πλέων και ίδιος, σε μεγάλο βαθμό την πίεση, που ένιωθαν όλοι οι προηγούμενοι προπονητές του ΑΠΟΕΛ και προσπαθεί να βρει λύσεις σε ορισμένες θέσης για να δώσει στην ομαδα μας περισσότερη ποιότητα.

Στο χθεσινό μας φιλικό, με την Αεκ, η ομαδα μας, το πρώτο ημίχρονο, ήταν αρκετά δυνατή, αλλά δεν δημιούργησε αρκετές φάσης στα αντίπαλα καρέ. Η άμυνα μας, είχε πρόβλημα στην ορθόδοξη ανάπτυξη της από πίσω.

Υπάρχουν ακόμη αρκετές βδομάδες μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, εάν εξαιρέσουμε την πρώτη αγωνιστική, που ξεκινά στις 20/08/2021, με την Πάφο, η επόμενη αγωνιστική θα είναι 17/09/2021, λόγο των παιχνιδιών της εθνικής μας ομάδας.

Χρόνος υπάρχει, πρέπει να δουλέψει σκληρά ο προπονητής μας, για να παρουσιαστούμε πολύ καλύτερη και να έχουμε περισσότερη ομοιογένεια στα παιχνίδια μας. Είμαστε σίγουροι ότι ο κ. Σάββας Πουρσαϊτίδης, θα τα καταφέρει και η ομαδα μας, θα γίνει ακτύπητη.

Εμείς όλοι έχουμε την υποχρέωση να στηρίξουμε τον προπονητή μας, τους ποδοσφαιριστές μας και την ομαδα μας, με όλο μας το είναι.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

ΣΤΙΣ ΘΕΣΗΣ ΜΑΣ

Hitman

Like
Share
Tweet