Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Πρόδρομος αλλάζει!!!

petridis_12Ο πρόεδρος μας, κ. Πρόδρομος Πετρίδης, αλλιώς Μανιταράς, εκτός από συλλέκτης τίτλων, είναι και γνωστός προπονητοφαγας. Τα τελευταία χρόνια αλλάζει τους προπονητές μας σαν τα πουκάμισα. Όταν νιώσει ότι η ομάδα μας κινδυνεύει να χάσει το πρωτάθλημα, αμέσως διώχνει τον προπονητή, για να αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια και οι ποδοσφαιριστές να βρουν τις ψυχικές δυνάμεις για να κατακτήσουν τον τίτλο.

Αυτό έκανε τα τελευταία χρόνια και θέλει να αλλάξει αυτή την ‘ρετσινιά΄ που έχει απάνω του.  Αυτή την σεζόν, προσπάθησε να μην κάνει αυτό που έκανε κάθε χρόνο και να ‘καταρρίψει’ ένα δικό του αρνητικό ρεκόρ που κανένας, προπονητής δεν καταφέρνει να ολοκλήρωση το συμβόλαιο του με αυτόν πρόεδρο.

Στην φετινή σεζόν παρόλο είχε πάρα πολλές ευκαιρίες να πράξει αυτό που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλο, συγκρατήθηκε πάρα πολύ, παρόλες τις πολλές πιέσεις του κόσμου του ΑΠΟΕΛ και δεν ενέδωσε στο ‘πειρασμό’. Κράτησε τον προπονητή μας, κ. Κριστιασεν μέχρι τέλους. Ο ίδιος είναι πανευτυχης με τον εαυτό του, που κατάφερε να τελειώσει την σεζόν με τον ίδιο προπονητή, που ξεκίνησε. Αυτό θα γραφτεί στο CV του και θα προσπαθήσει να το εφαρμόζει κάθε χρόνο!!!

Κάποιες φημες που ακούγονται δεξιά και αριστερά, λένε ότι ο Πρόδρομος, ‘ικετεύει’ τον Τόμας να μείνει και την νέα χρόνια σαν προπονητής της ομάδας μας. Άκουσων, άκουσων, ο Μανιταράς να παρακαλάει τον προπονητή μας, να ανανεώσει το συμβόλαιο του!!!

Καλά διαβάσατε! Όπως είπε και ο Sylvester Stallone, στην ταινία ROCKY IV, ‘Everybody can change’, έτσι και ο Πρόδρομος Πετρίδης μπορεί να αλλάξει. Έχει εκπλήξει πάρα πολλούς με την νέα του προσέγγιση στο θέμα προπονητή, που δεν πιστεύουν στα μάτια τους. Περιμένουμε την τελική έκβαση του κεφαλαίου προπονητής.

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ = ULTRAS

Hitman

Like
Share
Tweet