Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο τάφος ΟΛΩΝ

graveΜπορεί οι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες που αγωνίζονται στους Ευρωπαϊκούς ομίλους να έχουν μεγαλοπρεπέστατα και πολυτελέστατα γήπεδα, όπως τα: Camp Nou, Westfalenstadion, Stade de France, Santiago Bernabéu, Old Trafford, Allianz Arena, Stadio Olimpico, San Mames, ομως εμείς έχουμε το Γ.Σ.Π. Μπορεί οι άλλοι να ονομάζουν το γήπεδο τους ο λάκκος των Λεόντων, το Στάδιο των Ονείρων, αλλά εμάς το Γ.Σ.Π. μας έχει γίνει ο ‘τάφος’ πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Το Γ.Σ.Π αλλιώς ‘ο Τάφος Όλων’, έχει γίνει ο εφιάλτης πάρα πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων που πίστευαν ότι θα έρθουν στην Λευκωσία και θα περάσουν ένα ήσυχο βράδι. Ο ΑΠΟΕΛ στο Γ.Σ.Π με τους πορτοκαλί, είναι ένα καμίνι, είναι μια ζωντανή κόλαση για τον κάθε αντίπαλο μας. Κανένας δεν μπορεί να επαναπαύεται όταν αγωνίζεται στην έδρα μας. Κανένας δεν μπορεί να φανταστεί πριν το παιχνίδι τι μαρτύριο θα ζήσει, στα 90+ λεπτά που θα αγωνίζεται στο γήπεδο.

Είμαστε μια ομάδα με μια πάρα πολύ καυτή έδρα και όσοι δεν τον πάρουν στα σοβαρά, υστέρα παθαίνουν πατατράκ και συγκοπή με το πάθος του ΑΠΟΕΛιν. Έχουμε μετατρέψει το Γ.Σ.Π σε ‘Νεκροταφείο’, ευρωπαϊκών ομάδων. Το έχουμε γεμίσει με ‘πτώματα’ ποδοσφαιρικών αστέρων των εκατομμυρίων που μας υποτίμησαν. Κανένας πλέον δεν μπορεί να υποτιμάει την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ομάδα του ΑΠΟΕΛ από το μικρό νησί της Μεσογείου.

Ο ΑΠΟΕΛ, οι ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, το Γ.Σ.Π. , έχουν γεμίσει πλέον τα ψυχιατρεία όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στην Ευρώπη. Τα ψυχολογικά έχουν εξαπλωθεί και εκτός των Κυπριακών συνόρων και έχουμε γίνει η δήμιοι, πολλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Παρακαλούμε τον υπεύθυνο του Γ.Σ.Π να προσθεσει δίπλα από το όνομα του γηπέδου την λεζάντα, Γ.Σ.Π. – ο Τάφος Όλων.

APOEL THE UNDERTAKER!!!

Hitman

Like
Share
Tweet