Ο Δαμαζμός του Κλαίοντα…

1024X768Τέλος καλό, όλα καλά. Τελείωσε και το παιχνίδι με τους μαθητές με τους «καθηγητές» να τους «κόβουν» όλους και να τους στέλνουν για επανεξέταση. Μπορούμε να πούμε ότι δεν ήταν και ένα καθώς πρέπει παιχνίδι που αρμόζει στο βάθος και στην δύναμη που διαθέτει η ομάδα μας, αλλά στο τέλος το αποτέλεσμα είναι που μετράει. Χρειάστηκε στο τέλος να σκοράρει ο Μαντούκα για να φέρουμε τα μίλια μας και να παίξουμε σοβαρά. Ρε τι σου είναι αυτός ο παίκτης. Μεγάλος σε ηλικία αλλά αγωνίζεται σάμπως και είναι νέος. Μοιράζει παιχνίδι, δημιουργεί φάσεις, οργανώνει…

Για μια ακόμη φορά ο Ευστάθιος μας ήταν ΑΨΟΓΟΣ. Άρχοντας στην επιθετική μας γραμμή που μαζί με τον Ιρλανδό μας, ταλαιπώρησαν την αντίπαλη επανορθωτική. Παιχνίδι με παιχνίδι ο Αντωνιάδης μας καταπλήσσει. Για μια ακόμη φορά απέδειξε σε όλους ότι η φανέλα του βασικού είναι δική του.

Υπήρχαν μερικοί παίχτες που και πάλι δεν απέδειξαν αυτό που ξέρουν με αποτέλεσμα να υπάρξει η γνωστή μουρμούρα του κόσμου στις κερκίδες. Καιρός είναι να ξεκινήσουν ερχομένης του Σαββάτου απέναντι στα λιονταράκια. ΜΕΓΑΛΟΣ ο Χιώταρος μας που μας απέδειξε ότι οι τερματοφύλακες δεν γίνονται αλλά γεννούνται.

Καταλήξαμε με υπερδοσολογία αυτή τη βδομάδα, κάτι που θα συνεχιστεί και το Σάββατο αλλά και την Τρίτη. Σάββατο, 27/09/2014 και ώρα 18:00 στο στάδιο μας αγωνιζόμαστε με τα λιονταράκια και χρειαζόμαστε πάση θυσία την νίκη για να κάνουμε το 5Χ5, αλλά και να μείνουμε πρώτοι στην βαθμολογία από την αρχή της σεζόν.

Τρίτη, 30/09/2014 και ώρα 21:45 στάδιο Γ.Σ.Π. Όσοι αλλόθρησκοι στα ερμάρια τους γιατί κουνιέται σεντόνι στη Λευκωσία. Απέναντι στον μεγάλο Άγιαξ καλούμαστε να αποδείξουμε ότι το παιχνίδι στη Βαρκελώνη δεν ήταν τυχερό. Νικήστε τους και η πρόκριση δεν θα είναι μακριά.

ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΓΣΠ ΝΑ ΝΤΟΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ!!!

Πιστός Πορτοκαλί Οπαδός

Like
Share
Tweet