Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Τίμιος πρόεδρος!!!

Αυτά που ακούμε στα ΜΜΕ τις τελευταίες εβδομάδες είναι πρωτάκουστα. Βγαίνει η χολή όλων των κομπλεξικών αντιΑΠΟΕΛιστών, για να καταφέρουν να πείσουν τους άλλους και προπαντός τους εαυτούς τους, ότι οι αποτυχίες της ομαδούλας τους έχουν να κάνουν με τα σκοτεινά  δρώμενα του κυπριακού ποδοσφαίρου που ελέγχει ο ΑΠΟΕΛ.

Ο κόσμος της gay κυπριακής ομάδας, είναι σε έξαρση. Δεν το αντέχει άλλο. Δεν αντέχει άλλο πόνο και άλλη μιζέρια και θέλει κάπου να ξεσπάσει. Εάν κάποιος ουδέτερος προσπαθήσει να τους πει την πραγματικότητα, τον βγάζουν ‘βαλτό’ και κρυφό-ΑΠΟΕΛίστα.

Όλα αυτά θυμίζουν κάποιες εποχές 6-7 χρόνια πριν, που έβγαιναν σαν μαινόμενοι ταύροι οι ομονοιάτες και έλεγαν όλα αυτά που λένε τώρα οι ‘πολύχρωμοι’ της Λεμεσού. Αυτοί οι ομονοιατες, μετά από αρκετά χρόνια, κατάλαβαν ότι το πρόβλημα τους δεν ήταν ο ΑΠΟΕΛ, αλλά η διοίκηση της ομάδας τους και τα κακά δρώμενα στο Ηλίας Πούλος. Θα το καταλάβουν και αυτοί σε λίγα χρόνια, όταν θα αρχίσουν τα πραγματικά τους προβλήματα.

Η ατάκα όμως που μου άρεσε πάρα πολύ και την θυμάμαι και γελώ, είναι όταν ένας ‘gay’ βγήκε στο ράδιο και είπε ότι η ομάδα του, έχει τον πιο “Τίμιο πρόεδρο από όλες της ομάδες“!!!

Αυτό με έκανε να γελάσω με την ψυχή μου και τότε κατάλαβα με τι αγαθούς έχουμε να κάνουμε. Βρε κουτέ, πανηλίθιε να σου πει κανένας, δεν είναι στην περσινή σεζόν που ο προπονητής της ομονοίας, βγήκε και είπε δημόσια ότι τρεις ποδοσφαιριστές του και τους κατονόμασε και τους έδιωξαν από ομάδας τους, γιατί χρηματίστηκαν από τον Απόλλωνα;

Για ποιο ‘τίμιο’ πρόεδρο αναφέρεσαι, που είχε στις τάξεις του τον ‘νάνο’ που για δυο χρόνια δεν έπαιζε μπάλα και η δουλειά του ήταν να προσεγγίσει του ποδοσφαιριστές των άλλων ομάδων!!!

Ξέχασες τι έκανε του κολλητού του, που ήταν βοηθός προπονητής στον Ολυμπιακό και τον έδιωξαν αρών αρών και πήγε θύμα και ο προπονητής της ομάδας του και από εκείνη την ημέρα δεν μιλιούνται!!!

Για ποιο ‘τίμιο’ πρόεδρο και ομάδα μας μιλάτε ρε ρεμάλια της κοινωνίας. Αλλά ένα πράγμα θα σας πώ!!! Τα έχετε βάλει με λάθος ομάδα και λάθος πρόεδρο. Το σύνθημα το γνωστό το ξέρετε. Είστε η π@υτ@ν@ ΟΛΩΝ. Ετοιμαστείτε! Τα χειρότερα έρχονται.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Hitman

Υ.Γ. Να μην σας αναφέρω και τι γινόταν επι καιρό Κικιε στο απόλλωνα γιατί θα πάθετε συγκοπή!!!

Like
Share
Tweet