Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο τίτλος περνά από την Λάρνακα

Η ομάδα μας αύριο αγωνίζεται στο πρώτο από τα δυο παιχνίδια που έχουμε στην Λάρνακα μέχρι το τέλος των play offs. Αυτά τα παιχνίδια στην Λάρνακα, είναι αυτά που θα κρίνουν τον φετινό πρωταθλητή. Πρέπει όμως να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, γιατί το κάθε ένα έχει την ιδιαιτερότητα τους.

Αυτή την στιγμή, η ομάδα μας βρίσκετε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με ακόμη ένα συγκάτοικο που υπέρτερή σε περίπτωση ισοβάθμια μας. Αυτό είναι ακόμη ένα κατά της ομάδας μας, που πρέπει να επικρατήσουμε και να είμαστε τουλάχιστο  ένα βαθμό περισσότερο  για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τον 6ο συνεχόμενο τίτλο μας.

Δεν είναι καθόλου εύκολο αυτό που πρέπει να κάνουμε, λόγο κάποιων συγκυριών, πχ, πάρα πολλοί τραυματισμοί, το ρόστερ μας έχει σμικρύνει αρκετά και οι επιλογές του νέου μας προπονητή, κ. Μπαλταζαρ είναι περιορισμένες.

Ο προπονητής μας, δεν έχει την πολυτέλεια να πειραματιστεί και όπως είπε στην διάσκεψη τύπο μέτα το παιχνίδι μας με την αελ, δεν είναι καιρός τώρα να προσφέρουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά να περνούμε τους τρεις υπερ πολυτίμους βαθμούς. Σ ‘αυτό συμφωνούμε 100%, γιατί σ ‘αυτή την φάση του πρωταθλήματος, μόνο αυτό μετρά.

Όσο για το κόσμο του ΑΠΟΕΛ, πρέπει επιτέλους να καταλάβει ότι αυτό που κάνει, να γυρίζει την πλάτη στην ομάδα μας και να παίζουμε με άδεια γήπεδα, την στιγμή που η ομάδα μας καίγεται από βαθμούς, είναι μεγάλη αχαριστία (γαουροσύνη). Τίποτα άλλο δεν έχουμε να πούμε πάνω σ ‘αυτό το θέμα. Ο καθένας από εμάς, πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του.

Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα μας και θα είμαστε πάντα διπλά της. Η νίκη αύριο και σε όλα τα παιχνίδια είναι επιτακτική και ευελπιστούμε ότι οι ποδοσφαιριστές μας, θα δώσουν τα απαντά των δυνάμεων τους για να επιτύχουμε το στόχο μας.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman   

Like
Share
Tweet