Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Τρίσκο…ξανά στο ΑΠΟΕΛ!!!

triskofskiΚαμία ομάδα δεν μπορεί να συγκριθεί με το ΑΠΟΕΛ τουλάχιστον στο νησί μας. Καμία ομάδα δεν μπορεί να εκπληρώσει τις επιθυμίες κάποιου ποδοσφαιριστή που διψά για επιτυχίες και διακρίσεις. Αυτό το κατάλαβε και ο Ιβάν Τρισκόφσκι που ήρθε στο νησί μας για λογαριασμό της αεκ Λάρνακας, δανεικός για έξι μήνες. Τώρα που κατάλαβε ότι τίποτα δεν μοιάζει σαν το ΑΠΟΕΛ και τον κόσμο του, δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Λάρνακας. Έριξε λοιπόν άγκυρες επικοινωνίας με την ομάδα μας και ο πρόεδρος μας με πάση μυστικότητα και αστραπιαίες κινήσεις δεν έχασε την ευκαιρία και έκανε τις απαιτούμενες ενέργειες μιας και λήγει το συμβόλαιο του με την Λέγκια Βαρσοβίας, όπου ανήκει ο ποδοσφαιριστής αυτη την δεδομένη στιγμή. Με σημερινά δεδομένα όπου το τι μελιγενέστε με τον Γιαννιώτα και την ομάδα μας είναι ακόμα θολά. Ο προπονητής μας δεν έχει την ευχέρεια να περιμένει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού για την απάντηση του Ολυμπιακού και του ποδοσφαιριστή, άναψε το πράσινο φως για τον Ιβάν Τρισκόφσκι και γι’ αυτό το  καλοκαίρι μετακομίζει στην πρωτεύουσα και γίνεται ξανά κάτοικος του Αρχαγγέλου….

Ο ‘Μανιταράς’ που είναι ‘μάνα’ σ’ αυτά επανορθώνει το λάθος που έκανε το περασμένο καλοκαίρι και φέρνει ξανά τον παιχταρά μας πίσω στην ομάδα της καρδιάς του, αφού ήταν και δική του επιθυμία εξαρχής. Νόμιζε ότι μπορούσε να βρει υποκατάστατο του ΑΠΟΕΛ κάπου αλλού αλλά τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τον πραγματικό ΘΡΥΛΟ! Το μονό που κατάφερε ήταν να είναι όσο πιο κοντά μπορούσε στην αγάπη του και στους φίλους του τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ.

Για το παιχνίδι μας με την αεκ δεν έχουμε να πούμε και πολλά πράγματα για την απόδοση του, μιας και οι εξελίξεις είχαν ήδη λάβει χώρα από μερικές εβδομάδες πριν και στο τέλος πήραμε και το χειροκρότημα του!!!

Ιβάν Τρισκόφσκι σε περιμένουμε!!!

 

Like
Share
Tweet