Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Βασίλη, γελοιοποίησε το VAR!!!

Σχεδόν όλοι, περίμεναν την εποχή που το VAR, θα έμπαινε στο Κυπριακό ποδόσφαιρο για να απαλλαγούν από τα φάλτσα σφυρίγματα, τα λεγόμενα ανθρωπινά λάθη, όπως επίσης να απαλλαγούν οι ομάδες τους από τις ‘κακές’ διαιτησίες που είχαν όταν αντιμετώπιζαν το ΑΠΟΕΛ!!!

Από την πρώτη κιόλας, επίσημη αγωνιστική του VAR, όλοι μας έχουμε καταλάβει ότι τίποτα απολύτως δεν έχει αλλαξει!!!

Ο εκάστοτε Κύπριος διαιτητής του αγώνα, κάνει ακριβώς ότι ‘κόψει η κέλλε του η ξερή’.

Για παράδειγμα, στο ψεσινό παιχνίδι της ‘κλαμενοαδικημένης’ ομάδας του νησιού, ο έμπειρος διαιτητής μας, κ. Βασίλης Δημήτριου, αποφάσισε να κάνει νέους κανονισμούς στο VAR!!!

Εδώ και κάποιες βδομάδες, προσπαθούν αρκετοί ειδικοί, να εξηγήσουν στον φίλαθλο κόσμο, τι είναι το VAR, ποιοι είναι οι κανόνες του VAR, σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείτε το VAR και σε ποιες περιπτώσεις δεν χρησιμοποιείτε το VAR.

Από αυτά που μας λένε για το VAR συγκρατήσαμε ορισμένα, που είναι τα πιο βασικά, π.χ.

  1. Το VAR χρησιμοποιείτε στην περιπτώσεις του offsite.
  2. Το VAR χρησιμοποιείτε στην περίπτωση του πέναλτι.
  3. Το VAR χρησιμοποιείτε στην περίπτωση της κόκκινης κάρτας.
  4. Το VAR ΔΕΝ χρησιμοποιείτε στην περίπτωση της κίτρινης κάρτας.
  5. Οι υπεύθυνοι το VAR υποδεικνύουν στο διαιτητή που έγινε το φάουλ, εντός ή εκτός περιοχής
  6. Ο διαιτητής δεν χρειάζεται να πάει στην οθόνη για αποφάσεις που είναι άσπρο / μαύρο.
  7. κ.α

Ο διαιτητάρας, Βασίλης Δημητρίου, από ότι φαίνεται δεν του αρέσαν αυτοί οι κανονισμοί και αποφάσισε να κάνει δικούς του, που θα εξυπηρετούν τα προσωπικά του συμφέροντα, με λίγα λόγια, να μπορει να κάνει ότι χρειάζεται να προστατεύσει, μία κλαμένη ομαδούλα.

Που λέτε, στο χθεσινό παιχνίδι, στο 90+, υπάρχει μια παράβαση στα τετράγωνα της ‘αγαπούλας’, και ο διαιτητής έδωσε ΑΜΕΣΩΣ την παράβαση και την ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα. Αυτό που περίμενε από VAR ήταν να του πούνε ένα η παράβαση ήταν εκτός ή εκτός της μεγάλης περιοχής. Δηλαδή εάν ήταν άσπρο ή μαύρο.

Τι έκανε ο αθεόφοβος!!!

Μετά από 5 λεπτά διαβουλεψέων με τον υπεύθυνο του VAR, τον έγραψε στα παπάρια του και πήγε ο ίδιος στην οθόνη να δει την φάση ακόμη 10 φορές και αποφάσισε, ότι δεν ήταν καν φάουλ και πηρέ την ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα πίσω!!!

Δεν είχε καν τα κότσια να δώσει έμμεσο κτύπημα, γιατί…δεν γνωρίζουμε ούτε εμείς. Αυτό που μπορούμε να υποψιαστούμε, είναι εάν κάποιος έχει παρεμβεί στην συχνότητα του ασυρμάτου του VAR ή εάν κάποιος μπήκε στο Van του VAR και έδωσε άλλες εντολές.

Εμείς προτρέπουμε την διοίκηση της αντίπαλης ομάδας, να ζητήσει, επίσημα πειθαρχική ερευνά από την ΚΟΠ, και να δοθεί και να εξεταστεί η συνομιλία του υπευθύνου του VAR με του διαιτητή, Αι Βασίλη Δημητρίου!!!

ΕΞΩ ΟΙ ΒΡΩΜΙΣΜΕΝΟΙ

ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΑΣ

Hitman

Υ.Γ 1. Τους υπενθυμίζουμε ότι δεν χρειάζεται να έχει αποδείξει για να ζητήσεις πειθαρχική έρευνα.!!!

Υ.Γ 2. Όπως ο Παπασταύρου, έτσι και ο Δημητρίου έχουν ειδική άδεια να κάνουν ότι θέλουν!!!

Like
Share
Tweet