Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Χόχος και οι υπόλοιποι …

kinezoi-omoΟι θιασώτες του τίμιου παιχνιδιού, έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους. Δεν θα έπρεπε να ήταν το ΑΠΟΕΛ στη σημερινή κλήρωση, μας είπαν, αλλά η αελ. Όπα ρε μεγάλε! Τι μας λες! Παίζαμε με 10 παίκτες για 50 λεπτά με την ΑΔΙΚΗ αποβολή του Βάντερ και δεν κατάφερες να σκοράρεις. Από που και ως που έπρεπε να ήσουν στη σημερινή κλήρωση!

Για το λανθασμένο οφσάιντ του Μπαράλ γιατί δεν λες τίποτα? Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Καταπιάνονται από μια φάση στο 92 με τον Αρουαμπαρένα για να αποδείξουν ότι αδικηθήκαν. Μας είπαν για καθυστερήσεις!

Ρε μα εξεχάσατε στο 1 – 0 στο Τσίρειο ότι εχαθήκαν όλες οι μπάλες ως διά μαγείας?

Χτές όμως τις βρήκατε όλες! 50 μπάλες στην πρώτη γραμμή για την μεγάλη ανατροπή!

Ψεύτες και υποκριτές.

Υποθετικό σενάριο …

Παίζει αελ – χοχος στο κύπελλο. Δέχεται την κόκκινη που δέχτηκε χτες ο Αρουμπαρένα. Επόμενο παιχνίδι της αελ,  ο διαχρονικός τατάς όλων σας – το ΑΠΟΕΛ. Τί θα λέγατε?

Πώς η κόκκινη δόθηκε για ευνοήσει το ΑΠΟΕΛ που είναι ο επόμενος αντίπαλος. Αυτά θα λέγατε ανά το Παγκύπριο. Εκάνετε το ψέμα επιστήμη ρε. Και μέσα σε όλη αυτή την αναστάτωση, εμφανίζεται και ο πολυαγαπημένος μας χόχος για να συμφωνήσει με τους λεμεσιανούς!

Εδώ μιλάμε για ΤΟΝ θιασώτη του τίμιου παιχνιδιού!!! Μπροστά σε αυτόν, οι υπόλοιποι είναι μηδέν! Καλά ρε ΧΟΧΕ, εσύ τι ζόρι τραβάς?

Εσύ έπρεπε να είσαι μαζί μας ρε ΑΧΑΠΑΡΕ. Ψεύτες και υποκριτές. Αυτοί είσασταν, αυτοί είστε και αυτοί θα είστε για πάντα.

Σουρωτήρι ρεεεε …

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE

Αιτωλός

Like
Share
Tweet