Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο ζηλευτός κόσμος (Βίντεο)

20170309_195617Τα τελευταία χρονιά ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ εζησε πάρα, μα πάρα πολλές ποδοσφαιρικές και όχι μόνο συγκινήσεις, που θα μείνουν για πάντα βαθιά, στην ψυχή του. Είμαστε πολυ τυχερη γενιά ΑΠΟΕΛΙΣΤΩΝ, που ευχόμαστε ολόψυχα στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας, να ζήσουν ότι ζήσαμε εμείς και ακόμη περισσότερα. Είναι η καλύτερη κληρονομία που θα τους και τους έχουμε δώσει. Το να είσαι ΑΠΟΕΛ είναι ευλογία, είναι περηφάνια, είναι κάτι το μοναδικό. Μόνο εάν είσαι ΑΠΟΕΛ μπορεις να νιώσεις αυτό το ωραίο αίσθημα.

Πρέπει να πούμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά της ΝΟΤΙΑΣ, τους ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ μας, για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν, για να μπορεί ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ να απολαμβάνει αυτά τα πανέμορφα κορέο, που είναι ζηλευτά από οποιοδήποτε οπαδό. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε την εξαιρετική συμπεριφορά τους και για το αστείρευτο πάθος που έχουν για την ομάδα μας. Τα τραγούδια τους, τα συνθήματα τους και ο παροξυσμός τους, κάνουν τα αντιπαλα ποδια των αντιπαλων οδοσφαιριστων να τρεμουν!!!

Είναι αλήθεια ότι η ιστορία μας, τα επιτεύγματα μας, έχουν γίνει απατηλό όνειρο για κάθε αντι-ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ και αφού για αυτούς είναι άπιαστα όνειρα, τους έχουν μετατραπεί σαν οι χειρότεροι τους εφιάλτες.

Ναι, η Λευκωσία είναι γνωστή ανά το παγκόσμιο σαν HOME OF APOEL. Οι υπόλοιποι που ζούνε στην πόλη μας είναι ‘τρωκτικά’, που τρώνε ότι πετάμε εμείς.

NICOSIA, HOME OF APOEL

Hitman

 

Like
Share
Tweet