Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Οι ισοπαλίες μας βούλιαξαν

Πριν τέσσερίς αγωνιστικές βρεθήκαμε στα ψηλά, αλλά οι τελευταίες τρεις ισοπαλίες, οι τελευταίες δυο είναι αδικαιολόγητες, μας έριξαν στα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα.

Μπορεί η αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας, να άλλαξε προς το καλύτερο, αλλά όταν δεν μπορείς να βάλεις το εύκολο γκολ και αντίθετος δέχεσαι το εύκολο γκολ τότε τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά.

Εάν αναλογιστούμε ότι χάσαμε 10 βαθμούς από την Πάφο και Ολυμπιακό, τότε όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι η ομάδα μας δεν μπορεί να κάνει ψηλές πτήσεις. Αναλογιστείτε μόνο, εάν είχαμε αυτούς τους 10 βαθμούς, που πριν κάποια χρόνια ήταν δεδομένοι, που θα βρισκόταν η ομάδα μας.

Επειγόντος η ομάδα μας θέλει βαθμούς, αρκετούς βαθμούς, αλλιώς θα είμαστε εκεί που είμασταν και την περσινή σεζόν.

Η τεχνική μας ηγεσία, μαζί με τους ποδοσφαιριστές μας, πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να βρουν τις λύσει του γκολ, αλλιώς τα πράγματα θα είναι δύσκολα.

Χρειαζόμαστε καθαρό μυαλό, ψυχραιμία (που στο τελευταίο παιχνίδι ήταν απών) και περισσότερο τσαμπουκά στο να τελειώνουμε τις φάσεις, για να μπαίνει η μπάλα στο πλεκτό.

Κάθε αγωνιστική που περνά, τα πράγματα θα δυσκολεύουν και οι ελπίδες μας θα λιγοστεύουν. Άμεση ανασύνταξη τώρα για να κερδίσουμε βαθμούς.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ πρέπει να είναι παρών, σ ‘αυτή την προσπάθεια, για να βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας, να επιτύχουμε τους στόχους μας.

ΑΠΟΕΛΑΡΑ

Σ’ΑΓΑΠΑΩ

Hitman

Like
Share
Tweet