Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Όλα για όλα

emperorΑπόψε η καλαθοσφαιρική μας ομάδα αντιμετωπίζει την έθα για τον τελικό του κυπέλλου. Ο αγώνας θα γίνει στο Κίτιον, στην Λάρνακα και αρχίζει η ώρα 19:00. Να παρουσιαστούμε σοβαροί, παθιασμένοι και προσγειωμένοι και με την βοήθεια των ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ να σηκώσουμε την κούπα και να την φέρουμε Λευκωσία. Σημαντικότατος και αυτός ο αγώνας όπως και ο αυριανός ποδοσφαιρικός αγώνας…

πρώτα το κύπελλο όμως και μετά οι λαγοί. 2 σημαντικότατα παιχίδια δίνουν οι ομάδες του ΑΠΟΕΛ μας στην καλαθόσφαιρα και στο ποδόσφαιρο αντίστοιχα, που πάση θυσία πρέπει να κερδηθούν.

Εμείς σαν οπαδοί με τα ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ μας και τη φωνή μας θα βρεθούμε στο πλευρό των ομάδων μας και θα σπρώξουμε τις ομάδες μας στη νίκη.

Στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες μας πρέπει να δείξουν στον αντίπαλο ποιός κάνει κουμάντο! Να μπούν στο γήπεδο και να συμπεριφερθούν σαν ένας πραγματικός ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ! Να λιώσουμε τον αντίπαλο και να μην του δώσουμε τίποτα περιθώρια!

Τα λόγια είναι περιττά. Απόψε και αύριο…δίνουμε όλοι την δική μας μάχη… oι παίκτες στο γήπεδο και εμείς στην κερκίδα. Όλα για όλα λοιπόν!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

 

 

Like
Share
Tweet