Όλα καινούργια και Ξεκινάμε

restartΤον τελευταίο μήνα στην ομάδα μας, τα πάντα έχουν αλλάξει, προπονητική ομάδα, αγωνιστικό στυλ, και τώρα έχουμε αλλαγή και στο  διοικητικό συμβούλιο. Όλα αυτά που έχουμε αναφέρει πιο πάνω δεν είχαν αλλάξει για τα τελευταία πέντε χρόνια και έχουν γίνει τώρα σε διάστημα ενός μηνός. Αφού όλα τα αλλάξαμε καιρός είναι η ομάδα μας να αρχίσει να παίρνει τα πάνω της, και βάση του αγωνιστικού προγράμματος που έχουμε, προσφέρετε αυτό το νέο ξεκίνημα. Όλα πρέπει να ξεκινήσουν…

Ο προπονητής μας ειδή έχει σχηματίσει μια πάρα πολύ καλή ιδέα για τους ποδοσφαιριστές και τις δυνατότητες τους. Επίσης πρέπει να έχει στο νου του, ποιοι ποδοσφαιριστές πρέπει να αποχωρίσουν και σε ποιες θέσεις θέλει νέες προσθήκες. Οι συναισθηματισμοί στο ποδόσφαιρο δεν χωρούν, ο κόσμος θέλει να βλέπει την ομάδα του στα ψηλά και να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Ο προπονητής πρέπει να κάνει την λίστα του και να την παραδώσει στην νέα διοίκηση. Η ομάδας στο τέλος της σεζόν πρέπει να εκπληρώσει τους στόχους της που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι νέα διοίκηση που θα αναλάβει σύντομα, μάλλον αυτή την εβδομάδα, έχει πάρα πολλά να κάνει και να πράξει. Μετά που θα καταρτιστούν σε συμβούλιο και ο καθένας θα αναλάβει τις υποχρεώσεις τους προς την εταιρία, όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να φέρουν πίσω την πραγματική ταυτότητα του ΑΠΟΕΛ. Πρέπει η ομάδα μας να ξαναγίνει ομαδάρα και όλοι οι άλλοι να την φοβούνται και να την σέβονται. Επίσης πρέπει να κάνουν τα θέλω του προπονητή, πράξεις εάν τον εμπιστεύονται, για να μπορέσει η ομάδα μας να ανακάμψει το συντομότερο. Πρέπει το Γενάρη να γίνουν οι σωστές προσθαφαιρέσεις για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τουλάχιστο μια θέση που θα οδηγεί στα προκριματικά του Champion League.

Εμείς θα δώσουμε μια συμβουλή στην νέα διοίκηση. Μην αφήνετε κανένα προπονητή να κάνει του κεφαλιού του και να διώχνει ποδοσφαιριστές που πραγματικά προσφέρουν στην ομάδα μας για να φέρουν άλλους δικούς τους, βλέπε Ζιορζε, Καρυπίδη, Πίντο κ.α.,  και στο τέλος να την πληρώνει το ΑΠΟΕΛ.

Εμείς οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ έχουμε τον δικό μας ρόλο να διαπράξουμε σαυτή την προσπάθεια. Εκτός του ότι πρέπει να βρισκόμαστε κοντά στην ομάδα, πρέπει επίσης να σταματήσουμε να τιμωρούμε την ομάδα μας με προστύμματα και κεκλισμένων των θυρών. Δεν πρέπει η ομάδα μας να παίζει σε άδεια γήπεδα και η δικαιολογία ότι αυτοί που το κάνουν είναι 50-100 άτομα πρέπει να σταματήσει. Αυτούς του 50-100 που κάνουν κακό στην ομάδα μας πρέπει να τους εξαλείψουμε από τα γήπεδα. Δεν τους χρειαζόμαστε. Το ΑΠΟΕΛ χρειάζεται την βοήθεια μας και εμείς πρέπει να κάνουμε το παν για να του την δώσουμε.

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Like
Share
Tweet