Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

‘Όλο το βάρος πάνω στο Νεκτάριο

NektariosΑπό την στιγμή που αποφάσισε να παραμείνει στο ΑΠΟΕΛ, που εγώ λέω ότι ποτέ του δεν πέρασε από το μυαλό του να φύγει από την ομάδα της καρδίας του, απλά ήταν ένα μεγάλο σιοκ γ’ αυτόν αφού μειώθηκαν οι απολαβές τους περίπου κατά 50%, το βάρος των ηλεκτρικών αποδυτηρίων της ομάδα μας πάνω του. Μέχρι τώρα πρώτος αρχηγός, ήταν ο Κωσταντίνος Χαραλαμπίδης και δεύτερος ο Νεκτάριος και κατά κάποιο τρόπο δεν ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή. Από αυτή την στιγμή όμως, ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου είναι ο πρώτος αρχηγός του ΑΠΟΕΛ για τις επόμενες χρονιές που θα είναι στην ομάδα μας. Όσοι γνωρίζουν τι …

Εστί αποδυτήρια του ΑΠΟΕΛ, τότε γνωρίζουν ότι δεν είναι απλά αποδυτήρια ποδοσφαιριστών. Είναι ‘ηλεκτροφόρα΄ αποδυτήρια και όταν υπάρχουν ‘εξεγέρσεις’ μπορούν να κατεβάσουν ‘κυβέρνηση’. Είναι αποδυτήρια που έχουν πάρα πολλή πίεση, γιατί οι στόχοι της ομάδας μας είναι απαιτητικά ψηλοί και οι εντάσεις στα δύσκολα είναι στο κατακόκκινο. Η δουλειά που θα έχει να κάνει ο αρχηγός μας, Νεκτάριος Αλέξανδρου στα αποδυτήρια είναι πάρα πολύ δύσκολη, και πρέπει να βρει την δύναμη και το κουράγιο για να τα κρατάει όσο πιο ήρεμα μπορεί.

Δεν γνωρίζουμε ποιός θα είναι ο άλλος Κύπριος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας που θα είναι σαν δεύτερος αρχηγός, μαζί με τον Μοράις.  Εάν έμενε ο Αντωνιάδης ή Κίσσας θα μπορούσε να ήταν ένας από εκ των δυο. Άλλος Κύπριος ποδοσφαιριστής των ακαδημιών μας, που μπορεί να είναι ο δεύτερος αρχηγός του ΑΠΟΕΛ δεν μπορώ να σκεφτώ αυτή την στιγμή ποιός μπορεί να είναι. Οποίος και εάν χρηστεί να είναι ο δεύτερος, πρέπει να δώσει αρκετή βοήθεια στο πρώτο αρχηγό για να μπορέσουν μαζί να κρατήσουν ήρεμα στα αποδυτήρια του Αρχάγγελου.

Ο Νεκτάριος έχει την δύναμη, την πυγμή και την πείρα, να ανταπεξέλθει σε αυτό του το νέο ρόλο και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει μια χαρά. Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι δεν χρειάζονται καθόλου συστάσεις για τον αρχηγό μας. Η αξία του είναι δεδομένη και κάνεις μας δεν μπορεί να την αμφισβήτησει. Μια νέα σελίδα ξεκινά για τον Νεκτάριο που θα θέλει και ο ίδιος να γράψει ιστορία, και γι αυτό τα κίνητρα είναι αρκετά.

ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΓΕΡΑ, ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ

Hitman

Like
Share
Tweet