Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Όλοι έχουν δίκαιο

championleagueticketsΜέγα θέμα των ημερών για τον ποδοσφαιρόφιλο κόσμο της Κύπρου είναι οι τιμές που καθόρισε η διοίκηση μας στους εντός αγώνες στο CHAMPIONS LEAGUE. Είναι και φυσιολογικό να συζητείται ευρέως το θέμα λόγω της ψηλής τιμολόγησης. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας είναι γενικά ευχαριστημένοι με τις τιμές. Λόγω της διαχρονικής οικονομικής υποστήριξης προς την ομάδα μας επωφελούνται και της καλύτερης τιμολόγησης και έχουν δίκαιο που θα πληρώσουν τα πιο λίγα…

Υπάρχει και η κρίση, να μην το ξεχνούμε αυτό και η μεγάλη μάζα των ΑΠΟΕΛΙΣΤΩΝ ανήκει σe αυτήν την κατηγορία. Υπάρχουν οι άνεργοι και οι χαμηλόμισθοι  που αδυνατούν να αγοράσουν εισιτήρια. Δίκαια διαμαρτύρονται!

Η διοίκηση μας πριν μερικούς μήνες όταν τα οικονομικά του ΑΠΟΕΛ ήταν σε καταστροφική πορεία και ζητούσε από όλους να βάλουν το χέρι στην τσέπη και συνεισφέρουν στην ομάδα, έστω δανεικά όλοι γυρίζαμε αλλού το κεφάλι και σφυρούσαμε αδιάφορα. Η διοίκηση θα πρέπει να μεριμνήσει για την οικονομική ευρωστία της εταιρείας και λαμβάνοντας υπόψη και  την καθοδόν στην Κύπρο της μεγαλύτερης ομάδας του κόσμου ίσως να έχει και δίκαιο για την ψηλή τιμολόγηση!

Τελικά έχουν όλοι έχουν δίκαιο, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας με την διαχρονική  οικονομική προσφορά τους στην ομάδα και η μεγάλη μάζα των οπαδών μας που λόγω οικονομικής κρίσης αδυνατούν να πληρώσουν έτσι ψηλές τιμές. Έχει και η διοίκηση μας δίκαιο που μεριμνά για την οικονομική ευρωστία της εταιρίας γιατί κέρδος μόνο το CHAMPIONS LEAGUE προσφέρει κακά τα ψέματα και ιδιαίτερα οι ομάδες με τις οποίες έχουμε κληρωθεί που ίσως να μην τις ξαναδούμε στην Κύπρο.

Η μοναδική περίπτωση για να κρίνουμε 100% δίκαια και να καταλογισθούν ευθύνες είναι να μην υπάρχει SOLD OUT. Σε λίγες μέρες θα γνωρίζουμε!

 Ironman

Like
Share
Tweet