Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Όλοι έχουν λόξες!!!

Δεν γνωρίζω ακριβώς τι γίνεται μέσα στον Αρχάγγελο αλλά έχω και εγώ τις πληροφορίες μου και το συμπέρασμα, είναι ότι όλοι έχουν τις λόξες τους. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Από προπονητή, τεχνικό διευθυντή, γιατρό, ποδοσφαιριστές, φροντιστές και καντινιέρη!!!

Όλοι εκεί μέσα, τραβούν το μακρύ τους και το κοντό τους. Όλοι τους θέλουν να επιβληθεί ο ένας του αλλού και κάνουν μαγκιές. Όλοι κάνουν τα δικά τους, αλλά εκείνοι που την πληρώνουν είναι η ομάδα μας και οι φίλαθλοι μας.

Ε’ κάνει ολάν. Κάτσετε ούλοι την μάππα χαμέ. Ο καθένας προσπαθεί να δείξει του άλλου ότι εν πιο πελλός του.

Ξεκινώντας από τον προπονητή που είναι ο άρχοντας του Αρχαγγέλου (εντός γηπέδου), πρέπει να αφήσει όλα αυτά να νεύρα που έχει, βλέπε, Αεκ (Σοουζα), Πάφο (κόκκινη), Αεκ (διάσκεψη τύπου). Όταν έχει όλα αυτά τα νεύρα μπροστά σε όλο τον κόσμο, φανταστείτε τι γίνεται στον Αρχάγγελο. Είπαμε!!! Πειθαρχία, όχι Αλκατραζ!!!

Γιατρέ του ΑΠΟΕΛ! Κάμε επιτέλους καμιά σωστή διάγνωση και σταματά να ταλαιπωρείς τους ποδοσφαιριστές μας.

Ποδοσφαιριστές: Μερκης, Ιωαννου, Ενσουε, Βατερμαν, Ντε Βινσέντι, ΜοράιςΚαρλάο, ποκάτσετε νάκον!!! Είσαστε όλοι πολύ ευέξαπτοι ρε παιδί μου. Ηρεμήστε όλοι σας. Γιατί τόσα αδικαιολόγητα νεύρα στους ποδοσφαιριστές μας;;; Τι είναι αυτό που τους προκαλεί τόση αναστάτωση;

Διοίκηση!!! Τα γραφεία τώρα είναι μέσα στον Αρχάγγελο. Βάλτε κάμερες παντού, να ελέγχετε τα πάντα. Μην αφήσετε κανένα να χαλάσει την ομάδα μας. Είστε εσείς υπεύθυνοι, για την ομαλή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Λύστε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν.

Μην διώξετε ΚΑΝΕΝΑ γιατί όσες φορές το κάναμε, το μετανιώσαμε. Να λύσετε τα προβλήματα άμεσα μεταξύ σας, γιατί έχουμε να κατακτήσουμε και ένα πρωτάθλημα. Ενώστε όλοι τις δυνάμεις σας, αφήστε τα προσωπικά σας στην πάντα και δείτε το καλό του ΑΠΟΕΛ.

Ο ΑΠΟΕΛ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ

ΑΠΟΕΛ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ

Hitman

Υ.Γ. Θα μείνω ως εδώ.

Like
Share
Tweet