Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

OΛΟΙ συμφωνούμε…

imagesΜπορεί οι οπαδοί των άλλων ομάδων να χαίρονται γιατί απο το +5 πήγαμε στο 0 απο τον δεύτερο απόλλωνα. Μπορεί να χαίρονται γιατί δεν κρατήσαμε το “ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ”. Μπορεί να χαίρονται γιατί χάνουμε πολύτιμο έδαφος και πρόσφατα χάσαμε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Μπορεί μπορεί, πολλά μπορεί! Εμείς τους δώσαμε το δικαίωμα να μιλούν και σαν σωστοί οπαδοί που είμαστε τους αγνοούμε και βλέπουμε την ομάδα μας…

Δεν ξέρουν όμως τι θα πεί ο ΑΠΟΕΛ. Δεν ξέρουν τι εστί ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ και πως οι μεγάλες ομάδες θα “πέσουν” αλλά θα “σηκωθούν” πιο δυνατοί! Μπορείτε κύριοι να μιλάτε και να γελάτε μαζί μας όσο θέλετε όμως ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ και όλοι συμφωνούμε σε αυτό!

Ο Πρόδρομος είπε: «Καλώ τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να είναι ήσυχος. Ο ΑΠΟΕΛ θα είναι ξανά πρωταθλητής». Σίγουρα θα βρούμε τα πόδια μας και σίγουρα…στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό. Είμαστε ΑΠΟΕΛίστες και θα παραμείνουμε πιστοί ακόλουθοι αυτής της υπέροχης ιδεολογίας που ονομάζεται ΑΠΟΕΛ. Δεν θα αφήσουμε ΠΟΤΕ την ομάδα μόνη και θα είμαστε πάντα στο πλευρό της. Θα παλεύουμε όλους και όλα όσα βρεθούν στον δρόμο μας… και στο τέλος θα είμαστε ΕΜΕΙΣ ξανά οι πρωταθλητές!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Επι ευκαιρίας των εορτών σας εύχομαι όλους

ΚΑΛΑ ΑΠΟΕΛΙΣΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

με υγεία και κάθε προσωπική ευτυχία!

Αισιόδοξος ΑΠΟΕΛίστας

Like
Share
Tweet