Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΩΡΑΙΟΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ

apoel ajaxΣτο τσάκ κοντέψαμε να καταρίψουμε τον ιπτάμενο ολλανδό, αλλά τον αναγκάσαμε να προσγειωθεί χωρίς καταστροφές. Σε ενα παιχνίδι όπου ο ΑΠΟΕΛ μας, έδειξε τον χαρακτήρα μιας ομάδας που αξίζει να αγωνίζεται με τα μεγαθήρια, αγγίξαμε τρείς φορές την νίκη αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Μαντούκα, Σιέρινταν και Αλωνεύτης ήταν απο τους πρωταγωνιστές της χθεσινοβραδυνής ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ προσπάθειας. Δεν ξεχνάμε και τους υπόλοιπους που αγωνίστηκαν και συγχαρητήρια σε όλους τους. Η τριπλέτα της επίθεσης μας όμως ανάγκασε τους ολλανδούς να αγχωθούν.

Συγχαρητήρια λοιπόν στους παίκτες και σε ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΕΛ μας που μας απέδειξε ότι μπόρει για τα ΑΔΥΝΑΤΑ. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Οθέλλο και μετά υπάρχει διακόπη μέχρι της 21/10/2014 όπου και πάλι στην Λευκωσία αντιμετωπίζουμε την Παρί σε ένα αγώνα χωρίς αύριο. Εαν θέλουμε να ελπίζουμε για πρόκριση, χρειαζόμαστε ΝΙΚΗ και μόνο ΝΙΚΗ απέναντι στην ομάδα των Καβάνι και Ιμπραΐμοβιτς. Υπάρχουν αρκετές μέρες για να ξεκουραστούν και να ανασυγκροτήσουν δυνάμεις οι παίκτες μας, αλλά και να ετοιμαστούν όσοι απο τους ποδοσφαιριστές μας είναι ΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΑΚΟΜΑ. Τους χρειαζόμαστε όλους αν θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους.

Οι οργανωμένοι μας κατάφεραν και πάλι να κάνουν όλη τν υφήλιο να παραμιλά με την χορεογραφία που πραγματοποίησαν κατα την διάρκεια της εισόδου των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

 Η μοιρασμένη μας πατρίδα που μεταμορφώνεται σιγά σιγά σε ενωμένη Κύπρο με την ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ. Χαλάλι της ουεφα το πρόστιμο που θα μας βάλουν. Το μήνυμα δώθηκε. Θα τα πούμε την Δευτέρα στο κοτέτσι με την νεοφώτιστη ομάδα του Οθέλου και μετά, φούλ για την Παρί…

 

Πιστός Πορτοκαλί Οπαδός

Like
Share
Tweet