Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έως πότε θα συνεχιστεί αυτό;

Apoel-penaltiΑυτό που γίνεται φέτος στην ομάδα μας είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Έχουμε μέχρι στιγμής κερδίσει 4 πέναλτι και δεν έχουμε ευστοχήσει σε κανένα, μέχρι στιγμής, με αποτέλεσμα, στα πλείστα από αυτά παιχνίδια να χάνουμε βαθμούς. Δεν είναι δυνατόν, την στιγμή που έχουμε και πρόβλημα στο σκοράρισμα, να χάνουμε και από τα σίγουρα, δηλαδή τα πέναλτι. Είναι ένα θέμα που η τεχνική μας ηγεσία μας θα πρέπει να λύση άμεσα για να καταφέρνουμε να περνούμε τις νίκες και τους τρεις βαθμούς. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση άλλο. Το γνωρίζουμε ότι …

Το πέναλτι είναι και θέμα ψυχολογίας, άλλα εμείς το έχουμε παρακάνει. Πρέπει ο ποδοσφαιριστής που θα κτυπήσει το πέναλτι, να το εκτελεί σωστά και δυνατά για να μην μπορεί ο αντίπαλος τερματοφύλακας να κάνει την απόκρουση. Εμείς σε όλα τα πέναλτι που κτυπήσαμε, κάναμε πλάσα στους αντίπαλους τερματοφύλακες και τους κάναμε ήρωες του παιχνιδιού. Εάν είναι δυνατόν.

Πρέπει όμως να αναφέρουμε ότι , στα πλείστα από αυτά τα πέναλτι που εκτελέσαμε και δεν σκοράραμε, έπρεπε να επαναληφθούν, αφού οι μισοί ποδοσφαιριστές της αντίπαλη ομάδας είναι μέσα στα τετράγωνα, προτού κτυπηθεί η μπάλα. Στις άλλες ομάδες δίνονται αυτές οι επαναλήψεις, ενώ για την ομάδα μας ούτε κατά διάνοια να τολμήσουν να κάνουν κάτι τέτοιο οι διαιτητές. Το καλό μας, τώρα βάλαμε πέντε διαιτητές για να βλέπουν καλύτερα αυτές τις λεπτομέρειες, αλλά αυτοί κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο που κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει.

Οι ποδοσφαιριστές μας, όμως, πρέπει να κάνουν την εξάσκηση που χρειάζεται, τεχνική και ψυχολογική, για να μπορέσουν να βάλουν την μπάλα στα δίχτυα από το σημείο του πέναλτι. Δεν χωράει άλλες απώλειες από τον βαθμολογικό μας πίνακα η ομάδα μας, εάν θέλουμε να κατακτήσουμε τα τρόπαια. Τα παιχνίδια πρέπει να τα καθαρίζουμε το γρηγορότερο και να σταματήσουμε να παίζουμε με την φωτιά, γιατί καήκαμε αρκετές φορές μέχρι τώρα.

Όσο για τα μουρμουρητά των αντιπάλων μας, αυτά θα εκλείψουν όταν αρχίσουν να χάνουν με 3 ή 4 μηδέν και από την ντροπή τους δεν θα μπορούν να αρθρώσουν λέξη. Όλα από εμάς εξαρτούνται και πρέπει να βρούμε το τρόπο να κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη, με το να βάζουμε την μπάλα στο πλεχτό.

Ελπίζουμε όλα σιγά σιγά, να βρούμε  τα πατήματα μας και η ομάδα μας να γίνει ξανά ο κυρίαρχος του παιχνιδιού.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE

Hitman

Like
Share
Tweet