Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Όσοι φοράνε το έμβλημα μας

Με το άκουσμα και την έλευση του νέου μας προπονητή, κ. Σωφρόνη Αυγουστή, εμείς οι γνωστοί ΑΠΟΕΛιστες, που πάντα έχουμε ένα ‘καλό’ λόγο στο στόμα μας, για τον καθένα, ξεκινήσαμε τα γνωστά μας τροπάρια και υπεροπτισμό. Ακόμη, με τα τόσα που έχουμε πάθει και βιώσει, νου δεν βάλαμε.

Εμείς θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε, επειδή κάποιοι μας είπαν και προδότες, ότι όσοι αθλητές φοράνε το τιμημένο έμβλημα του ΑΠΟΕΛ μας, εμείς θα τους στηρίζουμε με όλη την δύναμη της ψυχής μας. Αυτό είναι το καθήκον μας και αυτό πρέπει να κάνουμε.

Εμείς θα στηρίξουμε το προπονητή μας, τον κ. Σωφρόνη Αυγουστή, τον γυμναστή μας, κ. Λεωνίδα Παπαδάκη, τους ποδοσφαιριστές μας, Μαγκλιτσα, Ταυσβιλη, Οκρικιασβιλι, Θεοδώρου, Ντανιλο, Κβιλιταιαλ και οποιοδήποτε άλλο, που φοράει και αγωνίζεται με τον έμβλημα της ομάδας μας.

Στο ποδόσφαιρο και γενικά στην ζωή μας, την φράση ‘ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ’, πρέπει να την έχουμε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Ναι, στο παρελθόν είχαμε πει κάποιες κουβέντες παραπάνω, αλλά εκείνο τον καιρό αγωνίζονταν με άλλο έμβλημα στην φανέλα τους. Τώρα που στην φανέλα τους επέλεξαν τον δοξασμένο έμβλημα του ΑΠΟΕΛ, θα του σεβόμαστε και θα τους στηρίξουμε με πάθος.

Τις μικροπρέπειες και τους εγωισμούς, να τους αφήσουμε στην πάντα και όλοι μαζί ενωμένοι, να στηρίξουμε, για το καλό όλων μας, το σωματείο μας και την ομάδα μας.

Ο ΑΠΟΕΛ μας, πρέπει να επιστρέψει και θα επιστρέψει γιατί εμείς οι ΑΠΟΕΛιστες το θέλουμε. Ελάτε όλοι γήπεδο, να στηρίξουμε την ομάδα μας και τότε θα δούμε ένα άλλο ΑΠΟΕΛ.

Η δύναμη του ΑΠΟΕΛ μας, είναι ο μεγαλειώδης κόσμος του.

 

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Hitman

Like
Share
Tweet