Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Όσοι δεν κάνουν… Φεύγουν (Νο.1)

mpoutimirΗ υπομονή και η στηρίξη έχουν και τα όρια τους, έτσι και ο Hitman, αποφάσισε ότι κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομα τους. Πρέπει να σταματήσουμε να καλύπτουμε εγκλήματα εις βάρος της αγαπημένης μας ομάδας. Ποδοσφαιριστές που απλώς πληρώνονται και δεν προσφέρουν στην ομάδα μας πρέπει να φεύγουν. Ένας  από αυτούς είναι ο Μάριο Μπούντιμιρ. Αυτός ο ‘ποδοσφαιριστής’, εγώ πολύ το αμφιβάλω, ήρθε στην ομάδα μας από τον πιο πετυχημένο προπονητή που είχαμε για να βοηθήσει στην επιθετική γραμμή. Είναι η δεύτερη χρονιά….

Έχει κάνει 2 προετοιμασίες με την ομάδα μας, είναι γνώστης της Ελληνικής γλώσσας, το αναφέρουμε αυτό για θέμα προσαρμογής, έχει αγωνιστεί πέραν των 40 αγώνων και ακόμη δεν έχει προσφέρει τίποτα. Απολύτως τίποτα!!! Έχει σκοράρει μόνο 2 φορές, στην περσινή σεζόν, μια με την Αλκή, το δεύτερο τέρμα χωρίς τερματοφύλακα με την βοήθεια του δοκαριού και μια φόρα με την Ομόνοια όταν το πρωτάθλημα είχε ήδη κριθεί. Ήταν ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια. Ποτέ του δεν κατάφερε να ξελασπώσει την ομάδα μας σε κάποιο παιχνίδι. Ποτέ δεν πήρε την ομάδα πάνω του και να μπορέσουμε να κερδίσουμε κάποιο παιχνίδι. Είναι τόσο αργός, προβλεπτός και το χειρότερο του προτέρημα είναι ότι με το παραμικρό πέφτει στο έδαφος. Είναι σχεδόν 2 μετρά ύψος και αντί αυτό να είναι υπέρ του και να πατάει καλύτερα και να έχει καλή ισορροπία, αυτός συνέχεια είναι ξαπλωμένος χάμω σαν ένα βρέφος που αρκουδάει.

Ο Μπούτιμιρ έχει πάρει τις πιο πολλές ευκαιρίες από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή στο ΑΠΟΕΛ. Δεν έχει το στοιχείο του ποδοσφαιριστή που θέλει το ΑΠΟΕΛ. Το ΑΠΟΕΛ θέλει ένα ποδοσφαιριστή παλληκάρι, ένα δεινό σκόρερ, ένα ποδοσφαιριστή που να αναστατώνει την αντίπαλη άμυνα και όχι να περνούν ένα ήσυχο ποδοσφαιρικό αγώνα. Αυτός ο ποδοσφαιριστής πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα και δεν πρέπει να ξανααγωνιστεί!!!

Το έχουμε ξαναπεί ότι προς το παρών, μέχρι τον Γεννάρη, ο μόνος που μπορεί να μας ξελασπώσει στην επίθεση είναι ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, βλέπε το άρθρο μας. Υπάρχει και ο νεαρός Πιέρος Σωτηρίου που μπορεί να δώσει λύσεις στην επιθετική γραμμή. Αυτός ο ποδοσφαιριστής θα μείνει για χρόνια στο ΑΠΟΕΛ και σαυτό πρέπει να δίνονται οι ευκαιρίες.

Γνωρίζουμε ότι αυτά τα άρθρα που γράφονται σε όλες τις ιστοσελίδες διαβάζονται από τους ενδιαφερόμενους, έτσι κ. Δώνη, δώσε και εσύ την ανάλογη σημασία στα γραφόμενα γιατί, οι εμμονές δεν είναι καλό πράγμα. Αυτές οι εμμονές έχουν καταφέρει να χαλάσουν τις σχέσεις που είχε ο πιο επιτυχημένος προπονητής στο ΑΠΟΕΛ. Ξεκίνα από τώρα να βρεις το αντικαταστάτη του Μάριου Μπούτιμιρ και την 1/1/2014 να τον έχεις στο Αρχάγγελο.

Hitman

Υ.Γ. Στο επόμενο άρθρο Όσοι δεν κάνουν… Φεύγουν (Νο.2), ο Hitman, θα βάλει άλλο στο στόχαστρο. Αλλάξατε συμπεριφορά και διάθεση για να μην σας πάρει και να σας σηκώσει!

Like
Share
Tweet