Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Όσοι πιστεύετε….

Ξεκινάει ξανά το πρωτάθλημα, μετά την σύντομη διακοπή λόγο των εθνικών ομάδων, αλλά αυτή την φορά μας βρίσκει στην 2η θέση, τρεις βαθμούς πίσω από τον πρώτο, 7 γύρους πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Επίσης, η επανέναρξη μας βρίσκει με νέο προπονητή, τον κ. Μπαλταζαρ, που αντικατέστησε τον κ. Δώνη, μετά από την τεσσάρα και την ήταν μας στο Τσιρειο στάδιο.

Μπορεί ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, να υπερισχύει και σε περίπτωση ισοβαθμίας, αλλά τίποτα ακόμη δεν έχει τελειώσει. Η ομάδα μας, έχει όλα αυτά που χρειάζονται για να κατάκτηση το πρωτάθλημα, φτάνει εμείς όλοι να το πιστέψουμε και να σταθούμε δίπλα της. Υπάρχουν ακόμη 21 βαθμοί στο ταμπλό και είμαστε σίγουροι ότι θα χαθούνε και άλλοι βαθμοί και από της δυο ομάδες. Εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να χάσουμε λιγότερους βαθμούς από άλλη ομάδα και στον επαναληπτικό του Γ.Σ.Π. να παίζεται η πρωτιά στην βαθμολογία.

ΑΠΟΕΛιστες, να μην απογοητευόμαστε τόσο εύκολα. Η ομάδα μας, σε κάποιες προηγούμενες χρονιές, ήταν σε χειρότερη θέση και πάλι κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η διαφορά από τις άλλες χρονιές, ήταν ότι είχε του φίλαθλους και τους οπαδούς της, στο πλευρό της και πίστευαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η πιστή μετακινεί βουνά, φτάνει να το πιστέψουμε εμείς πρώτα.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα και έχει το μέταλλο του νικητή. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους όλες μας τις πιθανότητες που έχουμε για να κατακτήσουμε το φετινό πρωτάθλημα.

Όσοι ακόμη αγαπάτε και πιστεύετε στην  ομάδα μας, στους ποδοσφαιριστές μας, στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ, πάμε να στηρίξουμε την ομάδα μας. Δικαιολογίες άλλες δεν χωράνε αυτή την στιγμή. Προέχει η ομάδα μας και εμείς έχουμε καθήκον να την στηρίξουμε, γιατί είναι αυτή η ομάδα που μας κάνει συνεχώς περήφανους.

Περήφανε ΑΠΟΕΛιστα, έφτασε η στιγμή μας. Πρέπει να κάνουμε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα. Να στηρίξουμε με πάθος την ομάδα μας, γιατί το αξίζει. Πιστέψετε το και πάμε γήπεδο.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet