Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Όταν έγινε σεισμός (Βίντεο)

20170430_193228Το Τσίρειο, μετά από αρκετό καιρό, έζησε τον ‘Πορτοκαλί Σεισμό’ στα σπλάχνα του. Όταν οι Πορτοκαλί ανέβασαν ρυθμούς, όλα τα αλλά παρέλυσαν. Κανένας δεν μπορούσε να αντισταθεί στο Πορτοκαλί Τσουνάμι, που παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμα του.

Η δύναμη του κόσμου του ΑΠΟΕΛ είναι τεράστια και όλοι την φοβούνται. Γνωρίζουν όλοι τους πολύ καλά, ότι όταν πάρει μπρος, τίποτα δεν αφήνει στο πέρασμα του. Πρέπει όλοι οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ να καταλάβουμε ότι δεν πρέπει να διαλέγουμε παιχνίδια. Μπορεί η ομάδα μας να μας πήρε πολύ ψηλά, αλλά για να πάμε μέχρι εκεί, κάποιοι από εμάς, ακολουθούν την ομάδα παντού. Της δίνουν δύναμη εκεί που πάει να στερέψει.

Η δυναμική που αποκτά η ομάδα μας με τον κόσμο της, είναι κάτι το πρωτοφανές και αυτό είναι αποδεδειγμένο. Πρέπει όλοι μας, να δίνουμε το παρών μας σε όλα ανεξαίρετως τα παιχνίδια της ομάδας, εντός η εκτός, πρωτάθλημα ή κύπελο, για να βάζουμε και εμείς το λιθαράκι μας στις επιτυχίες της ομάδας μας.

Την ερχομένη Κυριακή 07/05/2017 η ομάδα μας χρειάζεται νίκη πρωταθλήματος, απέναντι στην αεκ στο Γ.Σ.Π. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να απουσιάζει κάνεις από το γήπεδο. Οι τρεις κερκίδες που μας αναλογούν πρέπει να είναι κατάμεστες από ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ.

Πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι ο ‘γουμάς’ τους, με τις 4 χιλιάδες ‘όρνιθες’, δεν είναι τίποτα κοντά στην δύναμη των 20,000 τρελών πορτοκαλί.

Ελάτε όλοι να τους λιώσουμε στο δικό μας ‘καμίνι’. Κάνεις να μην απουσιάζει.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE

Hitman

Like
Share
Tweet