Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Όταν οι ‘άχρηστοι τουρίστες’ σου δίνουν νίκες!!!

apoel-astanaΈχουμε βαρεθεί, έχουμε σιχαθεί, έχουν σπάσει τα νευρά μας, οι ‘άσπιτοι και άπληστοι’ ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ να τους ακούς, καθημερινά όπου σταθούν και όπου βρεθούν να κατηγορούν και να χαρακτηρίζουν ποδοσφαιριστές, προπονητή και διοικούντες της ομάδας μας. Ακουω κάποιους χαρακτηρισμούς που απορω εάν αυτοί άνθρωποι είναι στα αλήθεια ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ. Φέτος το κακό έχει παραγίνει και κάνει δεν μπορεί να τους αντέξω άλλο. Έχουν εξευτελίσει τόσο πολύ την ομάδα μας που είναι αξίων απορίας, γιατί τους ανεχόμαστε. Έχουν και τα μούτρα …

Να λένε και το όνομα τους. Είμαι ……………… οπαδός τους ΑΠΟΕΛ, είμαι ο …………… ο ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ, γεια σας, είμαι ο ………………. φίλαθλος του ΑΠΟΕΛ. Για το όνομα του Θεού!!! Καταλαβαίνετε τι λέτε; Έχετε την αίσθησή του τι βγαίνει από το στόμα σαςα Σας ακούει τόσο κόσμος και εσείς λέτε;…. ο ποδοσφαιριστής μας ,…………………, είναι ένα πάπλωμα, είναι τουρίστας.

·         Τον έφερε ο πρόεδρος μας μόνο για να φάει μίζες.

·         Να το δείτε ότι θα βγω αληθινός, αλλά μακάρι να βγω ψεύτης.

·       Το ποδόσφαιρο να επιστρέψει πίσω στο σωματείο γιατί μας κάνουν ρεζίλι στην Ευρώπη και σπαταλάνε άσκοπα τα χρήματα μας

·         Οι φετινές μετάγραφες είναι όλες αποτυχημένες.

·         Ο προπονητής μας, έχει εμμονές. Δεν κάνει rotation

·         Ο προπονητής μας πρέπει να φύγει, δεν κάνει για την ομάδα μας, είναι ξεροκέφαλος.

Ανοίγεις το ραδιόφωνο σου να ακούσεις κανένα αθλητικό νέο, καμιά σοβαρή συζητήση και καθημερινά, ακούς τα ίδια άτομα, σε όποιο σταθμό και εάν βάλεις. Να λένε τα ίδια και τα ίδια και να  κατηγορούν την ομάδα μας από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Αυτή η κατάσταση δεν έχει εξοργίσει μόνο τους φίλαθλους της ομάδας μας αλλά και τους ιδίους τους εκφωνητές, που προσπαθούν να κάνουν μια εκπομπή σοβαρή και βγαίνουν καθημερινά τα ίδια άτομα. Το τι κάνουν οι εκφωνητές, γιατί δεν θέλουν να εμπλακούν σε διάλογο μαζί τους, τους αφήνουν να πουν αυτά που θέλουν και τους το κλείνουν. Έχουν καταλάβει και οι υπεύθυνοι των εκπομπών ότι έχει πέσει πάρα πολύ η ακροαματικότητα τους λόγο αυτών των επώνυμων, που βγαίνουν και λένε της ίδιες μ@λ@κιες καθημερινά και έχουν ‘διώξει’ του κάλους φίλους της εκπομπής τους. Να βρουν τις δίκες τους λύσεις με τους επίμονους ‘φίλους’ τους

Εμείς οι αγνοί ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ πρέπει να βρούμε τον τρόπο να απομονώσουμε αυτούς τους ‘κύριους’ που κάνουν ζημιά στην ομάδα μας και στους φίλαθλους μας. Πρέπει με κάποιο τρόπο να τους απομονώσουμε και να τους δείξουμε την αντιπάθεια μας. Δεν τους αντέχουμε και δεν τους θέλουμε.

Η ομάδα μας  με τους ‘άχρηστους τουρίστες’ ποδοσφαιριστές και τον ‘εκκεντρικό’ προπονητή μας, που δεν κάνει αυτά που του λένε οι φίλαθλοι μας, άρχισε να φέρνετε ότι λειτουργά ορθόδοξα και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Βλέπουμε τους νέους ποδοσφαιριστές μας ότι μπορούν να βοηθήσουν και δεν είναι άχρηστοι, όπως κάποιοι, πρόλαβαν να τους αξιολογισουν με το αετίσιό μάτι τους. Τουλάχιστον τώρα να σκάσουν και λίγο, μέχρι να βρούνε άλλο πάτημα για να ξεκινήσουν να κατηγορούν.

Όσο περνάει ο καιρός, θα γίνεται ακόμη καλύτερη η ομαδα μας και πιο συμπαγές. Υπάρχουν ακόμη ποδοσφαιριστές που δεν έχουν εγκλιματιστεί πλήρως μας την υπόλοιπη ομάδα και σιγά, σιγά, θα μπουν στο κλήμα και θα αποδώσουν αυτά που ξέρουν. Εάν δει κάποιος το πάγκο του ΑΠΟΕΛ τότε θα καταλάβει την ποιότητα που έχουμε και γιατί είμαστε το πρώτο φαβορί κάθε χρόνο για την κατάσταση του τίτλου.

Να δώσουμε την αναλογη πίστωση χρόνου και όλα θα κυλάνε υπερ μας. Σίγουρα θα έρθουν και δύσκολες μέρες, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε διπλά στην ομάδα μας και να στηρίζουμε τους ποδοσφαιριστές μας.

ΑΠΟΕΛ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟ

Hitman

Like
Share
Tweet