Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Όταν κάναμε την ευχή τους, πραγματικότητα!!!

IMG_1515Ήταν θυμάμαι Ιούλιος 2007 όταν μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με προπονητή τότε τον κ. Ουζουνίδη και πρόεδρο τον κ. Ζιβανάρη, κληρωθήκαμε να παίξουμε στο 2ο προκριματικό γύρο, με την τότε άγνωστη σε εμάς ομάδα, την Μπατε Μπορισον. Το 1ο μεταξύ μας παιχνίδι ήταν στο Γ.Σ.Π. οπού κερδίσαμε με 2-0 και έδειχναν όλα ότι ο επαναληπτικός, θα ήταν μια συνοπτική διαδικασία. Θυμάμαι ακόμη ότι ο πρόεδρος μας δεν ταξίδεψε με την αποστολή και πήγε κάπου αλλού στο εξωτερικό για διακοπές. Μετά θα ταξίδευε στο επόμενο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι, που εάν δεν κάνω λάθος που θα ήταν στην Ισλανδία. Πήγαν όλοι οι υπόλοιποι της ποδοσφαιρικής μας ομάδας στην Λευκορωσία, για ‘διακοπές’ επίσης!!! Εκεί πάθαμε το γνωστό πατατράκ …

Χάσαμε με 3-0, αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη και μας έμεινε το ρεζιλίκι. Τότε όλοι οι αντί-ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ μας κορόιδευαν και έκαναν και τα γνωστά πανό που έγραφαν ‘ΕΜΠΑΤΕ ΟΜΙΛΟΥΣ’. Τα κρέμαζαν σε όλα τα γήπεδα με κάθε ευκαιρία. Αυτό πιστεύω ήταν το μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό χαστούκι που φάγαμε όλοι μας, εμείς οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ!  Μας πείσμωσε πολυ που το είχαμε βάλει στόχο να ‘πλύνουμε’ αυτή την ρετσινιά που είχαμε. Ήταν τότε που ωριμάσαμε όλοι, ομάδα και φίλαθλοι,ποδοσφαιρικά και ορκιστήκαμε ότι δεν θα ξαναπάθουμε τέτοιο ‘χάτα’.

Το πανό των ΄φίλων’ μας ‘ΕΜΠΑΤΕ ΟΜΙΛΟΥΣ’ δεν το ξεχάσαμε ποτέ. Κατάβάθος τους ευχαριστούμε που μας έκαναν να ξυπνήσουμε και όταν ανασυνταχτήκαμε, επι καιρό Ιβάν, που τους κάναμε το χατίρι και ΜΠΗΚΑΜΕ ΟΜΙΛΟΥΣ και από τότε ΔΕΝ ξαναβγαίνουμε. Έχουμε γίνει μόνιμοι κάτοικοι ευρωπαϊκών ομίλων και έχει γίνει πλέων συνήθεια σε όλους μας να ταξιδεύουμε σε όλη την Ευρώπη και να την κάνουμε να παραμιλάει. Τα επιτεύγματα της ομάδας μας είναι καταγραμμένα με χρυσά γράμματα στην ποδοσφαιρική Ευρώπη που μιλάει για εμάς.

Το παράδοξο αυτής της υπόθεσης, είναι ότι αυτοί που μας ‘παρότρυναν’ και μας έλεγαν ‘ΕΜΠΑΤΕ ΟΜΙΛΟΥΣ’ τώρα κλαίνε και οδύρωνται γιατί να μπαίνουμε ομίλους κάθε χρόνο! Τώρα παρακαλάνε να ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΟΜΙΛΟΥΣ γιατί γινόμαστε όλο και πλουσιότεροι και αυτοί φτωχότεροι, με αποτέλεσμα να σαρώνουμε τα πάντα στις εγχώριες διοργανώσεις.

Εμείς κάναμε τις ευχές σας πραγματικότητα και εσείς μας βλέπετε το βραδάκι από την τηλεόραση και μας ‘καμαρώνετε’. Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας. Μας δίνουν περισσότερη δύναμη για να παλεύουμε τα παιχνίδια μας μέχρι το 90+ μην σας απογοητεύσουμε. Εμείς σας ευχόμαστε να είστε πάντα καλά και να μας καμαρώνετε. Εμείς τέτοια ευχή δεν μπορούμε να σας πούμε, γιατί είναι μια πολυέξοδη και ψυχοφθόρα διαδικασία που δεν θα μπορέσετε να την αντέξετε ούτε οικονομικά, μα ούτε ψυχολογικά. Υπάρχουν αρκετές ώρες καθυστέρηση στα αεροδρόμια, αλλαγή αεροπλάνων, πακέταρε, ξεπακέταρε, στεκομαστε στην γραμμή να κόψεις εισιτήρια, πακέτα, λεωφορεία, τρένα και ότι φανταστείτε για να μπορέσετε να πάτε στο γήπεδο. Ούτε στον χειρότερο μας εχθρό δεν μπορούμε να του ευχηθούμε κάτι τέτοιο. Καλύτερα να μείνετε στα σπίτια σας, στην ζεστασιά σας, με τις οικογένειες σας, στα κρεβατάκια σας και να τα ονειρεύεστε. Εμάς τους τρελούς αφήστε μας στην τρέλα μας!!!

Άντε Byeeeee. Πρέπει να πακετάρουμε πάλε!!!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Hitman

Like
Share
Tweet