Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πάει και αυτός!

images31 Δεκεμβρίου σήμερα, η τελευταία μέρα του 2014! Τελειώνει και φεύγει και αυτός ο χρόνος. Το 2014 ήταν γεμάτο ΑΠΟΕΛ! Ένας χρόνος γεμάτος επιτυχίες, διακρίσεις, τίτλους αλλά όπως πάντα σαν ΑΠΟΕΛίστες δεν μας φτάνουν και καλά κάνουμε γιατί ΠΟΤΕ δεν είναι αρκετές οι επιτυχίες και οι τίτλοι για τον ΑΠΟΕΛ μας. Βάζουμε τον πήχη ψηλά, κάθε χρόνο θα τον βάζουμε και ψηλότερα! Θέλουμε τα πάντα όπως πάντα, έτσι και το 2015 θα θέλουμε τα πάντα για τον ΑΠΟΕΛ μας…

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ Περιφέρειας Παλαιομετόχου εύχεται σε ΟΛΟ το κόσμο καλό νέο χρόνο με υγεία πάνω απο όλα. Ευχόμαστε να είναι καλύτερη αυτή η χρονιά απο την προηγούμενη. Ελπίζουμε η ανεργία να μειωθεί και έτσι ο κόσμος να είναι λιγότερο ανήσυχος αλλά και λιγότερο αγχωμένος για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Πάψαμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στις δυνατότητες μας μέσα απο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Το 2015 ας μαζέψουμε τις δυνάμεις μας και με την ανθρωπιά πάνω απο όλα να στοχέψουμε ψηλά όσο αφορά τα πνευματικά αγαθά περισσότερο απο τα υλικά αγαθά…και όλα θα πάνε καλά. Πάντα είμαστε για τα δύσκολα! Μακάρι το 2015 να μας βρεί με λιγότερο αίμα στην άσφαλτο. Να είστε πάντα προσεκτικοί στον δρόμο και να μην πίνετε αν θα οδηγείτε!

Για τον ΑΠΟΕΛ μας ευχόμαστε πολλές επιτυχίες και διακρίσεις εντός και εκτός νησιού! Πάντα να είμαστε ΑΠΟΕΛίστες πάνω απο όλα και να στηρίζουμε όλα τα αθλήματα της ομάδας μας. Ο ΑΠΟΕΛ είναι η ζωή μας και χωρίς αυτή την υπέροχη ιδέα δεν μπορούμε να ζούμε. Κρατάμε τα καλά του χρόνου, βάζουμε στο περιθώριο τα κακά και γινόμαστε πιο ΔΥΝΑΤΟΙ! Μην ξεχνάτε οτι ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ πάντα θα είναι στον θρόνο του, είτε αρέσει αυτό σε κάποιους είτε όχι. ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ αδέρφια! Αυτός είναι ο ΑΠΟΕΛίστικος μας στόχος!

ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Like
Share
Tweet