Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Παιχνίδια φωτιά

firegamesΔεν λένε να σταματήσουν αυτά τα συνεχόμενα παιχνίδια κάθε Κυριακή και κάθε Τέταρτη. Παιχνίδι φεύγει, ντέρμπι μπαίνει, αλλά αυτά είναι που κάνουν τις ομάδες πιο μεγάλες και πιο έμπειρες.  Τελείωσε τον παιχνίδι με την Αγία Νάπα, νικηφόρα και εύκολα γιατί εμείς το κάναμε, και ακολουθούν τα ντέρμπι με την Ανόρθωση, Αελ και Άγιαξ και είναι όλα στο Γ.Σ.Π. Είναι τρία παιχνίδια φωτιά και σημαντικής σημασίας για το μετέπειτα των στόχων που έχει θέση η ομάδα μας. Τα δυο πρώτα είναι για τον θεσμό του πρωταθλήματος και είναι στην έδρα μας και πρέπει να κερδιθούν γιατί αυτοί οι βαθμοί μετράνε ‘διπλά’ και ο τρίτος αγώνας είναι για τους ομίλους στο Champions League, που εάν θέλουμε να έχουμε ελπίδες να προκριθούμε έστω και στο Europa League πρέπει να κερδίσουμε. Εάν χάσουμε …

Τότε θα μείνουμε τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Αγιαξ, που είναι η ομάδα που κυνηγάμε, για να τους πάρουμε την πρόκριση και οι ελπίδες μας θα είναι σχεδόν μηδαμινές. Χάνοντας όμως από Ανόρθωση και Αελ στο πρωτάθλημα, τότε θα κάνουμε την ζωή μας πιο δύσκολη προς το δρόμο κατάκτησης του τρίτου συνεχόμενου τίτλου που σημαίνει πάρα πολλά.

Εάν έχουμε να διαλέξουμε πιο από τα δυο θέλουμε εμείς δεν έχουμε την σωστή απάντηση αλλά εάν επιμείνουμε σ’ αυτό το θέμα, θα πούμε ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι πιο σημαντική, οικονομικά, από να προκριθούμε στους 32 του Europa League. Όπως έχουν γίνει τα πράγματα τώρα, με την ψηλή βαθμολογία που έχουμε στην Ευρώπη, μόνο με αυτοκτονία δεν θα καταφέρνουμε να μπαίνουμε στους ομίλους του Champions League, με την προϋπόθεση ότι θα παίρνουμε το πρωτάθλημα κάθε χρόνο. Εάν σε μια από αυτές τις χρονιές η κλήρωση στους ομίλους είναι πιο βατή τότε θα κυνηγήσουμε εκεί τις πιθανότητες μας για πιο μακρινή πορεία στην Ευρώπη. Πρώτα πρέπει να εδραιωθούμε στον Κυπριακό χώρο και να έχουμε πιο σταθερά εισοδήματα και τα αλλά θα έρθουν από μόνα τους.

Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΨΗΛΑ

Like
Share
Tweet